Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing op kruising Terneuzen

Toegevoegd: 21-01-2013, 14.22 uur
De botsing op de kruising in Terneuzen.
De botsing op de kruising in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De hulpdiensten zijn maandagmorgen uitgerukt voor een ongeval op een kruising in Terneuzen. 


Even na 11.00 uur vond de botsing plaats op de kruising van de Guide Gezellestraat met de Hoofdweg. Bij het ongeval waren twee personenauto's betrokken. Over eventuele slachtoffer is bij de politie nog niks bekend. 

Voor het ongeval is ook de brandweer ter plaatse geweest. Deze heeft onder andere het wegdek gereinigd. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Canadees (22-1-2013 om 18:41)
Nee Frank , er moet niemand met 100 komen knallen vanaf de tractaatweg.Maximumsnelheid is maximum 70 km. En men moet niet met volle snelheid de kruisingen passeren. Gas los laten en gewoon normaal de weg gebruiken, Maar nee, het is net zo een racebaan daar op dat kruispunt.
Frank (21-1-2013 om 21:01)
Nou @FB.. de wethouder heeft ook al een ongeval gehad op dit kruispunt en nog is er niks aan gedaan.. het is inderdaad wachten op een fataal ongeval.. als er een van de tractaat komt knallen met 100 en iemand daar op het fietsje oversteekt..
M (21-1-2013 om 19:57)
Rijd er 3x in de week,als het stoplicht groen is, komen er nog 2 auto's over de kruising. Standaard langer wachten, alvorens gas te geven en niet door oranje rijden.Wat betreft "hoge" piefen,dacht dat wethouder van Schaik zijn auto daar in de prak had gereden, was toen heisa over de afstelling
Chauffeurke (21-1-2013 om 19:12)
Na een klacht van mij over die verkeerslichten bij VVN kreeg ik als antwoord dat het bekend was maar de `ontruimingstijden` aan de norm voldoen dus dat er niks aan gedaan kan worden. Ronduit belachelijk, er moeten eerst weer doden vallen zeker....
Peter (21-1-2013 om 19:12)
Dat ze krap staan afgesteld zal duidelijk zijn. Echter stoplichten zijn geen vrijgeleide om dan maar zonder op of om te kijken door te knallen. Je bent altijd nog gehouden aan verkeersregels, vergeet dat niet.
Marijke (21-1-2013 om 17:56)
Het zoveelste ongeluk op die kruising!!! De oorzaak is duidelijk: naast het feit, dat we te maken hebben met winterse omstandigheden, is het al heel lang zo, dat de stoplichten niet goed afgesteld zijn! Wanneer gaat de gemeente daar nu eindelijk eens iets aan doen?? Pas na een fataal ongeluk???
Cookie-instellingen beheren