Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Racemotor gestolen uit garage

Toegevoegd: 21-01-2013, 17.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zondag op maandag is uit een garage aan de Merwedelaan een racemotor weggenomen. 


De diefstal werd vanmorgen rond 09.30 uur ontdekt door de eigenaar. Die zag dat de garagedeur van zijn garage openstond. Hij zag gelijk dat zijn motor, een blauw/witte Suzuki GSX R1000, verdwenen was.  

De motor stond op een motorlift omdat beide banden waren gedemonteerd. Hij mist niet alleen zijn motor maar ook nog een motortrailer en diverse gereedschappen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (22-1-2013 om 12:21)
Beste eigenaar, heel triest dat dit is gebeurd. Je motor is je, als motorrijder, heilig. Maar de kentekenplaat is natuurlijk het eerste dat vakkundig wordt verwijderd... Framenummer of eventuele specifieke kenmerken kunnen dienstig zijn bij het terugvinden. (Uitlaattype, onderdeelnummers etc)
Kees! (22-1-2013 om 09:08)
Altijd wel iemand die de naive opmerking moet maken dat je van de spullen van een ander af moet blijven. zo werkt het gewoon niet en als je dat nog niet snapt heb je een dikke plaat voor je kop. laat de achterdeur maar open hoor ! dan kom je er wel achter.
JB (22-1-2013 om 07:50)
Bij mij zijn ze 4 jaar geleden langs geweest,ook een gedemonteerde motor,alles meegepakt.Politie heeft werkelijk niks gedaan,ook niet nadat onderdelen op de milieustraat werden weggegooid !! Criminelen worden wel beschermd in dit land,een burger niet.Adres is bij de politie terneuzen bekend.
R (21-1-2013 om 22:01)
Racemotor? Gewoon een straatmotor. En de complete velgen waren eruit niet alleen de banden. Maar blijft smerig van die zielige lui om niet zelf ervoor te gaan werken maar het bij iemand te jatten die er hard voor werk.
Chris (21-1-2013 om 21:02)
Heel jammer dat er mensen zijn die niet van de spullen van een ander kunnen blijven! Hoop dat ze deze motor en de rest van de spullen terug vinden zonder schades!
De eigenaar (21-1-2013 om 19:40)
Mochten mensen de motorfiets zien, het kenteken op de motor is 09-MB-GN
Cookie-instellingen beheren