Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto te water in Terneuzen

Toegevoegd: 21-01-2013, 18.13 uur
Het voorval op de Rosegracht in Terneuzen.
Het voorval op de Rosegracht in Terneuzen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets & Veerle van Iren
TERNEUZEN - Maandagmiddag rond 16.45 uur was hulp snel ter plaatse voor een automobilist die zijn auto gedeeltelijk het water had ingereden aan de Rosegracht in Terneuzen. Een mogelijke oorzaak van het ongeval is dat de bestuurder onder invloed was van alcohol.


De bestuurder van de auto reed in een poging zijn auto te parkeren iets te ver door en belandde daardoor met de voorkant van zijn auto in de gracht. De brandweer rukte met diverse voertuigen. Zo werden er onder andere brandweerduikers opgeroepen.

De 68-jarige Terneuzenaar is door een agent uit zijn auto gehaald, nadat het voertuig gezekerd was en dus goed vast stond. Op het moment dat de agent het portier opende rook hij een alcohollucht. Daarom is een blaastest van de bestuurder afgenomen.

De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is onderzocht. Ook heeft een arts daar een bloedproef van de man afgenomen om te onderzoeken hoeveel alcohol de man genuttigd had. Hij is hierna naar huis gegaan en hoefde niet opgenomen te worden in het ziekenhuis.

De brandweerduikers zijn niet meer ingezet. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren