Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote uitslaande brand in autobedrijf

Toegevoegd: 22-01-2013, 06.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEDEKENSKERKE - Een loods van een autobedrijf aan de 's-Gravenpoldersestraat bij Hoedekenskerke is vannacht door een brand compleet verwoest. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het pand. 


De brand werd rond 03.45 uur ontdekt. De brandweer schaalde kort na de melding op naar een middelbrand. Hierna werd al snel het sein grote brand gegeven. Voor het blussen zijn drie blusvoertuigen, een schuimblusvoertuig en een waterwagen ingezet. 

De brandweer heeft zich na aankomst in eerste instantie gericht op het voorkomen dat de brand oversloeg naar een naastgelegen woonhuis. Omdat de brand woedde in het buitengebied is er een een grootschalig watertransport opgebouwd om de blusvoertuigen van water te voorzien. Naast de brandweer stond er ook een ambulance paraat. Deze is niet ingezet, bij de brand raakte niemand gewond. 

Een loods is door de brand grotendeels verwoest, andere gebouwen op het terrein bleven gespaard. Volgens de brandweer zijn geen gevaarlijke stoffen vrij gekomen. Voorzover er asbest in en op de loods zat, is dat binnen het bedrijfsterrein gebleven.

Rond 06.40 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer verwacht nog geruime tijd bezig te zijn met nablussen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick kroonen (22-1-2013 om 19:35)
Fam Bek heel erg veel sterkte na deze ramp fam kroonen
Nickey (22-1-2013 om 11:37)
Je zal in deze moeilijke tijden je bedrijf maar in rook op zien gaan.Wens eigenaar veel sterkte
Marc (22-1-2013 om 10:33)
Gelukkig geen gewonden, maar wel zeer spijtig van de grote collectie klassiekers in de loods... Hoop dat er nog e.e.a. gespaard is gebleven!
Alex Munter (22-1-2013 om 09:31)
Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. maar wat een ramp voor Bek hun hele bedrijf weg, hopelijk zijn ze goed verzekerd en wordt de garage weer snel herbouwd. dit gun je niemand.
Cookie-instellingen beheren