Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Dodelijk ongeluk N62 Sluiskil

Toegevoegd: 22-01-2013, 09.30 uur - Update: 22-01-2013, 13.32 uur
Door: Roland de Jong & Veerle van Iren
SLUISKIL - Op de Tractaatweg (N62) bij Sluiskil is vanochtend een vrouw om het leven gekomen bij een verkeersongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Een Belgische vrachtwagen kwam in botsing met een personenauto.

Omstreeks bovengenoemd tijdstip reed een vrachtauto over de Tractaatweg. Deze auto kwam van het bedrijf Dow Chemical. Uit tegenovergestelde richting kwam een personenauto aanrijden. Deze raakte door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en reed frontaal tegen de vrachtwagen aan. Hierbij kwam de bestuurster van de personenauto om het leven.

Door de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer is de vrachtwagen grondig geïnspecteerd. Hij heeft geconcludeerd dat er geen gevaar was voor de omgeving. Aan de tank die op de oplegger ligt is verder geen schade. De 47-jarige chauffeur van de vrachtauto, afkomstig uit het Belgische Kapellen, is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen over het gebeurde.

Als gevolg van het ongeval was de Tractaatweg sinds 09.35 uur afgesloten voor alle verkeer. Rond 13.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Door Rijkswaterstaat werd een omleiding geregeld. Verkeer richting België werd aangeraden via de N252 te rijden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T.V. (22-1-2013 om 13:01)
@Fietser " Ah, de eerste "ik weet alles ik ben er niet bij geweest maar weet het toch" heeft zich al gemeldt... Sterkte aan alle nabestaande. En aan de hulpverleners.
Marc (22-1-2013 om 12:32)
Heel veel sterkte voor de nabestaande gecondoleerd
F (22-1-2013 om 11:41)
Je zal het verschrikkelijke nieuws maar thuis krijgen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden!
Fietser (22-1-2013 om 11:32)
Mist en onvoorzichtig rijden, moest er van komen. Sterkte aan betrokkenen en familie van de overleden bestuurder. Je zult het nieuws weer maar thuis krijgen. Het 1e dodelijke slachtoffer in het verkeer.
Sientje (22-1-2013 om 10:59)
Wat triest het jaar is nog maar begonnen en weer een verkeersslachtoffer heel veel sterkte voor de nabestaande
Cookie-instellingen beheren