Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Dodelijk ongeluk N62 Sluiskil

Toegevoegd: 22-01-2013, 09.30 uur - Update: 22-01-2013, 13.32 uur
Door: Roland de Jong & Veerle van Iren
SLUISKIL - Op de Tractaatweg (N62) bij Sluiskil is vanochtend een vrouw om het leven gekomen bij een verkeersongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Een Belgische vrachtwagen kwam in botsing met een personenauto.

Omstreeks bovengenoemd tijdstip reed een vrachtauto over de Tractaatweg. Deze auto kwam van het bedrijf Dow Chemical. Uit tegenovergestelde richting kwam een personenauto aanrijden. Deze raakte door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en reed frontaal tegen de vrachtwagen aan. Hierbij kwam de bestuurster van de personenauto om het leven.

Door de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer is de vrachtwagen grondig geïnspecteerd. Hij heeft geconcludeerd dat er geen gevaar was voor de omgeving. Aan de tank die op de oplegger ligt is verder geen schade. De 47-jarige chauffeur van de vrachtauto, afkomstig uit het Belgische Kapellen, is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen over het gebeurde.

Als gevolg van het ongeval was de Tractaatweg sinds 09.35 uur afgesloten voor alle verkeer. Rond 13.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Door Rijkswaterstaat werd een omleiding geregeld. Verkeer richting België werd aangeraden via de N252 te rijden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fransje (23-1-2013 om 08:17)
Ik snap de opmerkingen over het gevaar van een kleine(re) auto wel een beetje maar niet kan een grote, zware auto kopen! In principe kan een kleinere auto heel goed van A naar B rijden maar is soms kwetsbaarder dan een grote auto. Maar om daar nu de schuld aan te geven van het ongeluk...?
Bloem (23-1-2013 om 06:27)
Er zijn geen woorden voor wat er met Didi is gebeurd,het is verschrikkelijk en voor haar man en dochter die dit verlies moeten gaan dragen. Wat te bedenken van de chauffeur die dit op zijn netvlies heeft staan. Wij wensen iedereen die zich betrokken voelt bij Didi, heel veel sterkte toe...
Noua (22-1-2013 om 21:41)
@fietser, gelukkig weet jij wat haar is overkomen! Kan jij het gelijk doorgeven aan haar familie, die weten zelf nl nog niet wat er gebeurd is........
Joke (22-1-2013 om 20:44)
@ fietser. Hoe weet jij dat deze mensen onvoorzichtig hebben gereden, fietste je toevallig achter deze auto op die 100 km weg? Je kunt en mag daarover niet oordelen. Het is al erg genoeg voor alle betrokkenen en nabestaanden: iedereen heel veel sterkte! Ook de chauffeur van de vrachtwagen.
Giulietta driver (22-1-2013 om 20:31)
Ik wens de achterblijvers veel sterkte toe. @fietser, ik zou het op prijs stellen als er hier eens een keer gestopt wordt met zelf conclusies trekken. Je weet blijkbaar niet half hoe hard dit kan aankomen bij nabestaanden.
Petra (22-1-2013 om 19:38)
Niet te bevatten. wat de oorzaak ook is. waar ik niet over uit ga wijken zoals anderen al gelijk doen. denk ook eens aan de bestuurder van de vrachtauto die het allemaal heeft aan zien komen. verschikkelijk. ik wens de nabestaanden en de chauffer van de vrachtwagen enorm veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren