Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk N62 Sluiskil

Toegevoegd: 22-01-2013, 09.30 uur - Update: 22-01-2013, 13.32 uur
Door: Roland de Jong & Veerle van Iren
SLUISKIL - Op de Tractaatweg (N62) bij Sluiskil is vanochtend een vrouw om het leven gekomen bij een verkeersongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 09.30 uur. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Een Belgische vrachtwagen kwam in botsing met een personenauto.

Omstreeks bovengenoemd tijdstip reed een vrachtauto over de Tractaatweg. Deze auto kwam van het bedrijf Dow Chemical. Uit tegenovergestelde richting kwam een personenauto aanrijden. Deze raakte door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en reed frontaal tegen de vrachtwagen aan. Hierbij kwam de bestuurster van de personenauto om het leven.

Door de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer is de vrachtwagen grondig geïnspecteerd. Hij heeft geconcludeerd dat er geen gevaar was voor de omgeving. Aan de tank die op de oplegger ligt is verder geen schade. De 47-jarige chauffeur van de vrachtauto, afkomstig uit het Belgische Kapellen, is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen over het gebeurde.

Als gevolg van het ongeval was de Tractaatweg sinds 09.35 uur afgesloten voor alle verkeer. Rond 13.30 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. Door Rijkswaterstaat werd een omleiding geregeld. Verkeer richting België werd aangeraden via de N252 te rijden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (25-1-2013 om 09:15)
Toch apart dat de vrachtwagen op het moment van de botsing al bijna stil stond en het autootje er zo hard is ingevlogen dat het terug gestuiterd is. En de vrachtwagen heeft wel kunnen uitwijken naar de andere rijbaan, terwijl daar ook iemand zou moeten hebben rijden (aldus het verhaal van Fietser).
Zeeuw (24-1-2013 om 14:00)
@FIETSER ,als op deze manier reageren jouw ding is ,zoek dan een andere manier van aandacht trekken en niet over de rug van een ander . ga in een fietsclub
Thijs (24-1-2013 om 13:55)
Lekker allemaal tegen fietser "bashen" dat maakt jullie net zo kortzichtig als zijn opmerking. Vind het allemaal wel meevallen wat hij zegt, hij wenst toch ook de nabestaanden van de familie van die vrouw sterkte toe.
Patrique (23-1-2013 om 23:35)
Mocht het een inhaalpoging zijn is het echt verschrikkelijk lomp. het was inderdaad mistig en inhalen is niet voor niets niet toegestaan. maar wat Fietser niet bedenkt is dat er meerdere oorzaken kunnen zijn, zoals onwelworden bijvoorbeeld... veel sterkte toegewenst, ook aan de vrachtwagenchauffeur
Vivian (23-1-2013 om 23:08)
Voor alle familie en vrienden heel veel sterkte bij dit verschrikkelijk ongeluk, en ik hoop dat fietser ooit zijn verstand nog eens krijgt, maar volgens mij is dat ijdele hoop.
Henriette (23-1-2013 om 21:01)
Marco of je nu een grote of kleine auto bestuurd, helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Rij je zelf soms in een Audi? of zo'n andere aso bak?Sterkte aan de familie en de chauffeur van de vrachtwagen
Cookie-instellingen beheren