Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Hennepkwekerij in garagebox Souburg

Toegevoegd: 22-01-2013, 18.55 uur
De hennepkwekerij in de garagebox in Oost-Souburg.
De hennepkwekerij in de garagebox in Oost-Souburg.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - De politie heeft dinsdagmiddag een hennepkwekerij ontdekt in een garagebox aan de Hontestraat in Oost-Souburg. 


De kwekerij werd vermoedelijk ontdekt omdat er op de garagebox geen sneeuw bleef liggen. De politie is vervolgens de garagebox binnengegaan en trof achter een muur een ruimte aan waarin een hennepkwekerij gevestigd was. 

De kwekerij is vervolgens geruimd en de planten zijn ter plaatse vernietigd. Ook alle kweekapparatuur is in beslag genomen en wordt vernietigd. Het is niet bekend hoeveel planten er zijn aangetroffen en of er iemand is aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (24-1-2013 om 13:58)
Het staat gewoon in de wet dat dat niet mag, je moet in Nederland gewoon de wet naleven, als mensen dat niet doen, zal jij geen tv en pc meer in je huiskamer hebben staan. En alle handel ongeacht drugs wordt toch via een controle vanuit Den Haag gedaan??? we betalen immers allemaal belasting.
Geovanna (23-1-2013 om 19:28)
Ze moeten maar flink gestraft worden en een hele hoge boete krijgen,anders leren ze het nooit.
Adri (23-1-2013 om 13:46)
@ Marco: Ik ben het tot op bepaalde hoogte met je eens. Ik heb er wel een hekel aan dat de illegale kwekers de elektriciteit voor de meter aftappen en ik dus mag betalen aan hun lucratieve hobby en dat ze door het dubieus aftappen een (brand-)gevaar zijn voor mij en mijn familie....
Marco (23-1-2013 om 02:41)
Maarjááá, Wat is het nou ? Het gebruik wordt gedoogd, het verkopen (via gecontroleerde handel) wordt gedoogd, maar waarom mag je het dan niet laten groeien ? De handelaar mag 't alléén via 'door DenHaag gecontroleerde centra' inkopen ? Voor justitie is dit wel leuk, brengt weer centjes op.
Cookie-instellingen beheren