Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Politie haalt hond weg bij baasje

Toegevoegd: 23-01-2013, 14.23 uur
Door: Veerle van Iren

TERNEUZEN - De politie heeft gisteren in Terneuzen een hond weggehaald bij zijn baasje omdat deze bij hem niet noodzakelijke medische behandelingen kreeg.


Het dier heeft onder andere bulten, huidproblemen, tandsteen en onderhuidse verhardingen waarvoor de hond medische behandeling nodig heeft. De politie heeft de eigenaresse in de gelegenheid gesteld binnen een week naar de dierenarts te gaan om het dier te laten behandelen.

Het dier, een Amerikaanse Stafford, is door de dierenpolitie weggehaald omdat de vrouw hier geen gehoor aan gaf. De hond is naar een dierenkliniek gebracht voor behandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (25-1-2013 om 16:01)
2. ...waneer z'n geld binnen was. Helaas waren we er telaat bij, het bobbeltje was uitgespreid......in moeten slapen. Dus ga niet lopen zeuren dat je geen hond moet nemen. Net wat Samantha zeg.
Marco (25-1-2013 om 15:57)
Wat zeuren jullie nu weer. Je neemt een hond omdat het kon, vergeet niet wat er allemaal tussen kan komen en dat is (misschien) bij deze baasje gebeurd, ik heb ook lang moeten wachten tot ik met m'n hond(13) naar de arts kon, gelukkig kon een maat mij helpen met voorschieten, ook hij moest kijken -
Piet (25-1-2013 om 14:37)
Beste Alfons, Ik snap u reactie niet. Kent u de hond of gaat u er vanuit dat alle staffords en soortgelijke rassen gevaarlijke honden zijn? Enorm kortzichtige reactie. Elke hond wordt lief geboren, het is maar net hoe de mens hem opvoedt!niks meer, niks minder.mijn staf is ontzettend lief!Nu u weer.
Piet (25-1-2013 om 14:32)
Triest voor de hond en baasje. Er is in zulke gevallen misschien wel een betalingsregeling te treffen met de dierenarts. En mensen die zeggen dat als je geen geld hebt, ook geen huisdieren kan hebben... Er kunnen zich altijd geldproblemen voordoen en ik zou als laatste dan mijn hond wegdoen!!!
Marco (25-1-2013 om 11:26)
Hulde! De beestjes kunnen er niets aan doen en als ze dan op deze manier een nieuwe en verdiende kans krijgen kan ik dat alleen maar toejuichen. Nu die dierenpolitie nog...
Sandra (25-1-2013 om 09:17)
10 jr terug was een dierenarts ook duur .Ik wed dat deze dame rookt, ,en vooral haar gsm regelatig gebruikt. Ze zou andere prioriteiten moeten stellen. Geld is er altijd te vinden,alleen niet als je het aan andere dingen uitgeeft....Ik ken ze niet,maar durf mijn handen er voor in het vuur te steken.
Cookie-instellingen beheren