Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Kind gewond na val van slee

Toegevoegd: 23-01-2013, 16.47 uur
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In Goes is woensdagmiddag een kind gewond geraakt nadat hij vermoedelijk van een slee was gevallen. 


Het voorval vond rond 14.30 uur plaats langs het Geldeloozepad. Omdat het slachtoffer door de sneeuw naar de ambulance getild moest worden is de brandweer ingezet. 

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (24-1-2013 om 22:26)
"vroeger" ging men ook op een sleetje van de berg af. Toen gebeurde er ook ongelukken. Maar tegenwoordig heb je internet dus alle ongelukken zie je nu. Betekend echt niet dat er nu meer dan vroeger gebeurd. Moeten we dan onze kinderen maar alles verbieden? De mijne mogen heerlijk bergje af sleeen!
Ma (23-1-2013 om 18:49)
Hopelijk valt alles nog mee met de verwondingen ben benieuwd in het kind want het is zo leuk om te sleeen en plezier maken op ijs ..alleen hier in ons dorp is een idioot die bind zes sleeen vast achter zijn auto en rijd rondjes door de straat.met die kinderen en die vraagd om ernstige ongelukken
Zeeuw (23-1-2013 om 17:51)
Ja normaal sleeen is er niet meer bij tegenwoordig tegenwoordig moeten ze allemaal van dijken af sleeen das vragen om problemen zal niet zeggen dat dat nu ook het geval is geweest maar zo gaat t tegenwoordig wel
Cookie-instellingen beheren