Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schaatser gewond in natuurgebied

Toegevoegd: 23-01-2013, 16.55 uur
Het voorval bij het natuurgebied Rammegors. Het voorval bij het natuurgebied Rammegors. Het voorval bij het natuurgebied Rammegors.
Het voorval bij het natuurgebied Rammegors.
© Foto: Daan Kempeneers
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - De ambulancedienst en de brandweer zijn woensdagmiddag rond 15.00 uur ingezet voor een schaatser die gewond was geraakt in het natuurgebied Rammegors bij Sint Philipsland. 

De schaatser had een ijzer van een andere schaatser in zijn been gekregen met een diepe snee als gevolg. De gewonde schaatser is vervolgens op een slee enkele honderden meters naar het begin gebracht waar ambulancepersoneel een noodverband heeft aangebracht.


De brandweer heeft vervolgens de schaatser geassisteerd met een ladder om hem de dijk op te krijgen. De schaatser is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smerdiek (25-1-2013 om 18:01)
Hulde voor de mede-schaatsers! De maatschappij is hard, maar zij laten zien dat ze een hart hebben. Zorgen voor je medemens die het op dat moment niet kan. Hier kunnen velen nog wat van leren. Zinvol hulp bieden noem ik dat. Het omgekeerde van zinloos geweld, wat er veel te veel is.
Fluplander (24-1-2013 om 21:32)
@Groenleer Hier mag je van Staatsbosbeheer gewoon schaatsen.. @ van beek Ja, hij werd door brandweer naar boven getild, omdat het daar heel steil is naar boven en met zijn gewonde voet dat niet ging. Eigen gelegenheid wil niet zeggen dat hij zelf reed, in dit geval reed iemand anders met hem
Groenleer (24-1-2013 om 09:30)
En kreeg deze man dan niet eens een bekeuring voor het betreden van dat natuurgebied ? nee zeker ? walgelijk ! als overheid zou ik niet de criminaliteit belonen maar dat is wel het signaal dat ze afgeven.
Van Beek (24-1-2013 om 09:16)
Vreemd dat ie niet van het ijs kan en dat daar de hulpdiensten voor moeten komen, maar hij wel zelf vele en vele malen verder het ziekenhuis kan halen op zijn eigen houtje.
Fervent schaatser (23-1-2013 om 22:46)
Vanavond ook al in Westkapelle, daar had iemand zijn heup gebroken rond 8 uur.
Loes (23-1-2013 om 18:11)
Schaatsers moeten ook rekening houden met nog andere schaatsers, en niet zo dicht op mekaar schaatsen, net als in het verkeer, rijdt men ook zo dicht op elkaar,
Cookie-instellingen beheren