Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Brand in wasserette op camping

Toegevoegd: 25-01-2013, 10.17 uur
De brand op de camping aan de Keetenweg te Stavenisse.
De brand op de camping aan de Keetenweg te Stavenisse.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Veerle van Iren
STAVENISSE - Vanochtend iets na 06.00 uur werd er brand ontdekt in een wasserette op Camping 't Oude Dorp aan de Keetenweg te Stavenisse.


In eerste instantie werd de brandweer van Stavenisse samen met de waterwagen van de brandweer Sint-Annaland gealarmeerd. Enkele minuten later werd opgeschaald naar middelbrand daarom werd de brandweer Sint-Annaland ook met spoed ter plaatse gevraagd.

Bewoners van de camping hebben na het ontdekken van de brand zelf een bluspoging gedaan met poederblussers, hierdoor is een uitslaande brand voorkomen. De brandweer heeft de brand verder geblust met twee stralen hogedruk.

De wasserette, die circa 16 m2 groot is, heeft zware schade opgelopen aan de binnen en buitenkant en moet als verloren worden beschouwd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren