Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 334 km

Ambulance vast in de sneeuw

Toegevoegd: 25-01-2013, 18.32 uur
De brandweer heeft geholpen bij het loskomen. De brandweer heeft geholpen bij het loskomen.
De brandweer heeft geholpen bij het loskomen.
© Foto: Jochem van Luijk
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - De brandweer heeft vrijdagmiddag rond half drie een ambulance geassisteerd die vast zat in de sneeuw. 


De ambulance was bij een melding de Pietweg bij Wolphaartsdijk om een gewonde schaatser te helpen. De schaatser was op het ijs gevallen en buiten bewustzijn geraakt. De ambulance reed zichzelf vast in de sneeuw op de weg.

De brandweer heeft geholpen bij het loskomen. De gewonde schaatser is met een andere ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anita (26-1-2013 om 19:48)
@ Roos. Goed zo Roos! Eindelijk eens een opsteker voor de boer. Inderdaad hoor, die onbedopte asociale boeren schuiven en strooien nu de weg schoon, jij bent de eerste die dat waardeert hier.
Marcel (26-1-2013 om 16:33)
@Arie En als er geschoven was, dan helpt dat toch niet!! Want dan blijft er nog een film liggen op de weg, zeker als ie niet vlak is!!! En dat zijn alle binnenwegen!! En trouwens, de Gem Goes heeft niets met wegen in het buitengebied te maken!!
Peter (26-1-2013 om 16:00)
"de beste stuurlui staan wal!"
A-Z (26-1-2013 om 15:50)
In ieder geval waar het nu echt om gaat is, dat de schaatser met een andere ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Verder een kwestie van de "blinde helpt de lamme" oftewel hulpverlener helpt hulpverlener. Mooi toch. Een sneeuwschuiver kan iedereen overkomen, zelfs een ambulance chauffeur.
Koning winter (26-1-2013 om 15:27)
Arie, jij drinkt vast azijn in plaats van thee bij het onbijt. laat de wegen strooien door Arie, dan komt niemand in de penarie!!!!!
Samantha (26-1-2013 om 15:01)
Het moet gewoon vaker en meer sneeuwen in Nederland! Dan leert tenminste iedereen eens omgaan met het winterweer en zijn we ook eens van al dat gezeur af. Dit kan nou eenmaal gebeuren en is prima opgelost zo!
Cookie-instellingen beheren