Auto in de sloot bij Sint Annaland

Toegevoegd: 27-01-2013, 13.31 uur

Het ongeval op de Bram Groenewegeweg bij Sint Annaland.
Het ongeval op de Bram Groenewegeweg bij Sint Annaland.
1
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
SINT ANNALAND - Zaterdagmiddag is door gladheid vanwege de sneeuwval bij Sint Annaland een auto in de sloot terecht gekomen.  

Het ongeval vond is na 13.30 uur plaats op de Bram Groenewegeweg. Een vrouw kwam hier met haar auto in de sloot terecht. Omdat niet duidelijk was of zij gewond was is er een ambulance ter plaatse geweest. Deze heeft de vrouw, die zelfstandig uit de auto was geklommen, onderzocht.

Na onderzoek bleek dat de vrouw niet gewond was geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de auto, die flinke schade had opgelopen, weggesleept. De politie heeft de weg tijdelijk afgesloten. Het ongeval op de Bram Groenewegeweg

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750