Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Politie lost reeks diefstallen op

Toegevoegd: 27-01-2013, 17.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Met de aanhouding van twee mannen van 27 en 30 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Tholen en de gemeente Borsele is volgens de politie een reeks diefstallen opgelost. 


Een gedupeerde zag eind 2012 zijn gestolen aanhangwagen op internet staan en waarschuwde de politie. Deze is samen met de gedupeerde naar een bedrijf in Vlissingen gegaan waar de aanhangwagen is aangetroffen.

Op het terrein van het bedrijf stonden vijf aanhangwagens welke van diefstal afkomstig waren. De 30-jarige man heeft tevens gereedschap uit een container gestolen in Nieuwdorp en is schuldig aan een auto-inbraak in Nieuwdorp waarbij een navigatiesysteem is gestolen. Beide mannen worden verdacht van het stelen van diesel uit een geparkeerde vrachtwagen in Sint Philipsland in augustus 2012. 

Van drie aanhangwagens is de eigenaar opgespoord. De politie is nog wel op zoek naar de eigenaren van twee andere aanhangwagens. De aanhangwagens zijn door de verdachten wel opgeknapt zodat ze moeten worden herkend aan specifieke kenmerken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snapniet (31-1-2013 om 09:51)
Ik snap de verontwaardiging niet. overal kan men toch lezen over het oplossingspercentage van de politie ? die is bedroevend laag. maar ja, de meerderheid van de nederlanders stemde voor het wegbezuinigen omdat het anders te duur voor ze is. nu niet janken dus. nederland wenst dit zo.
Evelien (30-1-2013 om 08:16)
Beetje jammer dat de politie hier met de eer gaat strijken ! De eigenaar heeft verdorie zelf zn eigen zaak opgelost ..
@ Jan (29-1-2013 om 20:20)
Zo te lezen ben jij ook een klant van de politie. Anders zou je niet zo dom reageren! Zoals eerder genoemd heeft de politie de hulp nodig van de burger. De politie kan moeilijk iedere dag marktplaats en andere sites afstruinen. Daar heb je een paar 100 man voor nodig!
Thera (29-1-2013 om 19:18)
Tjonge Jan, moeten nu werkelijk alle lezers van HV-zeeland lezen dat jij de politie op een moment bent tegen gekomen dat je ze liever niet zag? Die reactie van je zegt genoeg over jou.
Jan (29-1-2013 om 12:14)
Als die man geen melding had gemaakt, had de politie niks opgelost. Politie zie je alleen als je ze niet nodig hebt, mij betreft afschaffen die zooi.
Ano (29-1-2013 om 06:48)
Zo is het Jan , die flikken hadden anders nog steeds in het duister getast.
Cookie-instellingen beheren