Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanrijding op de Nansenbaan in Goes

Toegevoegd: 29-01-2013, 15.09 uur
Door: Veerle van Iren

GOES - Maandagochtend rond 08.00 uur is een 51-jarige vrouw uit de gemeente Borsele aangereden op de Nansenbaan in Goes.


Een 22-jarige automobilist uit Breda reed vanaf de richting van de A58 over de Anthony Fokkerstraat en wilde rechtsaf de Nansenbaan oprijden. De automoblist zag de vrouw, die uit dezelfde richting aan kwam fietsen en rechtdoor wilde rijden, over het hoofd.

De vrouw liep bij de aanrijding letsel op aan haar hoofd en rug. Zij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De fiets en de auto raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Familielid (1-2-2013 om 17:17)
@Automobilist, op de basisschool krijg je een verkeersexamen voor fietsers, m.i. hebben we die al op zak voordat wij een examen afleggen voor een autorijbewijs. Het ongeval is op een rotonde gebeurd waar de fietsers voorrang hebben t.o.v auto's, wie was hiervoor gezakt tijdens examen?De Automobilist
Automobilist (30-1-2013 om 23:36)
Laten we gewoon eens alle fietsers een rijbewijs halen voordat ze op de weg komen, zou een stuk veiliger worden voor ons als automobilist, wij moeten toch ook examen doen
Familielid (30-1-2013 om 21:45)
@Maja, ik weet niet of jij het bericht goed heb gelezen, maar er staat dacht ik toch duidelijk dat de fietster uit dezelfde richting kwam als de bestuurder van de auto. Uit jou reactie suggereer ik dat de fietster tegen het verkeer inreed, maar dat was in dit geval niet zo!
Marjoke (30-1-2013 om 20:52)
Zoals ik het begrijp kwam defietsster ook vanaf de richting vanaf de A58, dus vanaf de richting van de Poel. Dan fietst ze richting Goes aan de kant van de Nansenbaan en is ze dus rechtdoorgaand verkeer als ze Goes in gaat. Heeft niets te maken met tegen verkeer in rijden of de bewuste rotonde.....
Frank (30-1-2013 om 20:51)
Das natuurlijk weer bij de pokkerotonde waar fietsers van 2 kanten komen. Verkeerslichten zetten! Zoveelste al waarvan ook dodelijke??? Nu gaan er lampjes knipperen maar wat zeggen die lampjes voor iemand uit Breda! heb t zelf ook al n paar keer bijna gehad dat ik een fiets omver reed daar.
VdVonck (30-1-2013 om 18:39)
Thera, het is sterkte AAN de betrokkenen BIJ het ongeluk. ;) Laat iedereen gewoon in zijn/haar waarde!
Cookie-instellingen beheren