Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Automobilist rijdt zonder rijbewijs

Toegevoegd: 30-01-2013, 11.06 uur
Door: Veerle van Iren
SEROOSKERKE - In de Burgemeester Dregmanstraat in Serooskerke (W) werd gistermiddag rond 15.00 uur een 27-jarige Vlissingse automobilist betrapt die zonder rijbewijs reed.


De man is voor de tweede keer aangehouden wegens rijden zonder rijbewijs. Ook had hij nog voor €1.462 aan openstaande boetes staan. Er is proces-verbaal opgemaakt. De auto van de bestuurder is voor technisch onderzoek uit het verkeer gehaald, de APK van de auto was al enige tijd verlopen.

Ondertussen heeft de Vlissinger een gedeelte van de openstaande boetes betaald, de rest zal hij zo spoedig mogelijk voldoen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (30-1-2013 om 18:54)
Als ze hem nou eens een boete geven van 10 duizend euro . is het een keer afgelopem
Witte (30-1-2013 om 15:38)
Opsluiten en nooit geen rijbewijs meer , zelfs niet voor een fiets . Zo een persoon is per slot van rekening ook niet verzekerd . Wat als deze schade rijd , of erger en wat heeft deze al allemaal uitgevreten .
Cookie-instellingen beheren