Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 82 km

Vrachtwagen in sloot N61 Hoek

Toegevoegd: 31-01-2013, 12.14 uur
Door: Veerle van Iren
HOEK - Een vrachtwagen met Roemeense bestuurder is vanochtend door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Het ongeluk gebeurde op de N61 ter hoogte van Hoek. Er zijn geen gewonden.


De vrachwagen is in de sloot tot stilstand gekomen, waarna de oplegger van de vrachtwagen op zijn kant is gekeerd. De bestuurder van de vrachtwagen is ongedeerd gebleven en heeft zelf de cabine kunnen verlaten. De vrachtwagen vervoerde big bags met grind.
 
Vanwege het ongeluk is de N61 momenteel afgesloten tussen Hoek en Biervliet. Dat is nodig vanwege de bergingswerkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd. Er is een omleidingsroute ingesteld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suza (1-2-2013 om 00:14)
Wat weer een VOORoordelen! Het is de afgelopen dagen rampzalig geweest met de rukwinden!!! En het is bezaaid met de voren langs de N61 van groot vrachtverkeer! Alles is zo'n moeras! Wees blij dat je daar niet achteraan rijd en slipt. Zit genoeg op dat traject
Nederlandse trucker (31-1-2013 om 22:53)
Jaja, of ze zijn bezopen of ze zitten te slapen achter het stuur en brengen u en mijn veiligheid in gevaar. Intussen pakken ze ons werk hier af voor een hongerloontje en mag de werkende NL-man/vrouw de ww van de werkeloze NL-truckers betalen, die niet bezopen of slapend achter t stuur zaten.
J scherbeijn (31-1-2013 om 21:42)
Wat jammer dat er bij de lichten bij ijzendijke geen omleiding werdt aangegeven, dat zwaar verkeer via phillipine moest rijden,dat zou wel wat veiliger geweest zijn via de kapitaledam veel te veel zwaar verkeer op deze weg beetje nadenken? kan veel veiligheid betekenen . B.V.D
TheArdvark (31-1-2013 om 20:01)
We mogen weer van geluk spreken dat er niet net een groep met 15 scholieren langsfietste, dan hadden we nu een heel ander verhaal gehad..... Het is maar een heel smal strookje tussen het fietspad en de weg, zonder enige afscheiding.
Piet (31-1-2013 om 19:08)
Die ligt mooi uit de weg zo, alleen jammer dat het bergen niet te zien is.
Marina (31-1-2013 om 18:50)
Ja als je nu in de berm terecht komt, alles is nat en drassig en de aanhanger geladen met big bags dan is het niet meer te houden. Gelukkig alles met een sisser goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren