Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Weer kerntransport vanuit Borssele

Toegevoegd: 05-02-2013, 15.37 uur
Foto 1 van 16

Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel kernenergie (8-2-2013 om 06:35)
Ja, Duitsland legt kerncentrales stil, maar bouwt tegelijkertijd een aantal bruin en steenkool centrales. Een fukushima zal hier echt niet plaats vinden!
AA (7-2-2013 om 09:23)
Een poosje geleden is een warmteverlies-meting gedaan op diverse gebouwen. Een gebouw van een milieuorganisatie kwam daar verreweg het slechtste uit. Een grote energieverspiller dus!!!!!!! Maar ach, dan planten ze weer ergens een paar zielige boompjes ter compensatie en hun geweten is weer gesust.
Jay (6-2-2013 om 19:53)
Als al die linkse rakkers hun gezond verstand eens gebruiken.. ow nee sorry dat hebben ze niet anders zouden ze geen uitspraken doen als dat het tijd word dit transport weer eens te dwarsbomen... Wees blij dat we alle gevaren tot een minimum beperken...
A (6-2-2013 om 19:40)
Als die mileu vrienden dan even zelf een wind molen in te tuinen nemen alternatieven genoeg maar als het bij hun zelf in de buurt is gaan ze er ook tegen open houden die centraleanders hebben de zeeuwen helemaal geen werk meer als ze over de wereld alles sluiten hebben w4e een groot te kort
J (6-2-2013 om 18:18)
Het transport is goed verlopen hopelijk komen er nog nog meer
Thijs (6-2-2013 om 17:22)
Hij kan er lekker voor gaan liggen, maar dan lig je sowieso voor het afleidingsneptransport Helaas dat dat nodig is, maar extreem linkse milieuorganisaties gaan geweld en terrorisme niet uit de weg, want rampzalige gevolgen kan hebben.
Cookie-instellingen beheren