Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer kerntransport vanuit Borssele

Toegevoegd: 05-02-2013, 15.37 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Vanuit Borssele is dinsdagmiddag onder politiebegeleiding weer een transport met radioactief afval vertrokken.

Het transport richting Frankrijk vertrok rond 15.10 uur over het spoor vanaf het Covra-terrein. Diverse spoorwegovergangen werden door de politie afgezet. Bij het transport waren zoals gebruikelijk ook de Mobiele Eenheid en een politiehelikopter aanwezig. Voor zover bekend is het transport tot nu toe zonder problemen verlopen.

De laatste twee transporten vonden voor zover bekend plaats op 11 september en 11 december 2012 Ook toen vertrok de trein op een dinsdag en ook toen startte het transport rond 15.00 uur.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remko (6-2-2013 om 14:42)
@R: waarom? Lekker gevaarlijk (en dom) om zo'n transport te gaan blokkeren.
Loes (6-2-2013 om 12:23)
Jan de werk man word opgehouden, door al dat overdreven gedoe..als er niks word gezegd is er niks aan de hand! tijd kost geld!! ook voor de werk man muppets!
Theo (6-2-2013 om 11:31)
Beste R ben jij nu ook al lid van die terreurorganisatie laat die mensen gewoon hun werk doen. Want als er Ned. iets gebeurt dan zijn er gelijk de millieusorg. erbij maar ze hebben toch niets anders tedoen ze worden betaald van onze centjes gemakkelijk toch. Dus weg met die bende.
Dedirectie (6-2-2013 om 10:29)
Leg dat gevaarlijke ding toch stil. ipv de sloe centrale(gas gestookt dat wel). het gevaar levert niets op tov de 54 euries per mw. Als het fout gaat krijg je sorry en een paar op getrokken schouders. en de zeeuwen zitten met de ellende. Hij staat niet voor niets zo ver van het centrum van nederland
@R (6-2-2013 om 07:49)
@R zit toch niet te zeilken om die mileu gekken te steunen voor blokkade heel wat zeeuwen verdienen hun brood direct en veel zeeuwen indirect. Dan moeten die mileu gekken en de sp de kosten betalen voor de vertraging.
Ben (6-2-2013 om 07:27)
Het wordt tijd dat wij die azijnpissers eens flink gaan dwarszitten. Zet die groene bril eens af en kijk eens realistisch en op de lange termijn.
Cookie-instellingen beheren