Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 221 km

Grote hennepkwekerij in Kapelle

Toegevoegd: 06-02-2013, 12.16 uur
Door: Veerle van Iren
KAPELLE - Rond 07.00 uur vanochtend is er op de Smokkelhoekweg in Kapelle een inval geweest bij een hennepkwekerij. Er zijn 948 planten ontdenkt in twee kweekruimtes. Er is één verdachte aangehouden.


De kwekerij is ontmanteld door een gespecialiseerd bedrijf. De kwekerij werd gehouden in een grote loods achter een huis. De inval en aanhouding werden verricht door agenten en leden van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor van Leeuwen (7-2-2013 om 05:46)
Had altijd gedacht dat het logo van Kapelle "Het Groene Hart" een andere betekenis had.
Anja (7-2-2013 om 01:25)
Dat is toch de woning van de burgemeester van kapelle?
Marco (6-2-2013 om 18:10)
Kijk, moet je wél eerst al het geluk hebben dat je groot woond. En dat je dan zo'n megaschuur achter je huis hebt. Op 'de stadse mensen' wordt altijd afgegeven, maar als je het nieuws regelmatig volgt, weet je wél beter. Ach ja, sommigen zijn nooit tevreden.
Mams (6-2-2013 om 13:13)
Wel hardleerse lui daar in Kapelle! de zoveelste kwekerij ....
Cookie-instellingen beheren