Weerbericht:
Vrij veel wind bewolkt en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 06-02-2013, 22.36 uur - Update: 07-02-2013, 15.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) bij Middelburg is woensdagavond een ernstig eenzijdig ongeluk gebeurd. Twee 18-jarige mannen uit Middelburg zijn hierbij gewond geraakt. 


Het ongeluk gebeurde rond 22.30 uur. Volgens de melding was er sprake van een voertuigbrand bij een ongeluk met beknelling. Eén voertuig is tegen een paal zijn gereden. Diverse brandweerwagens, drie ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet om hulp te verlenen. Van een autobrand was bij aankomst van de hulpdiensten geen sprake.  

De bestuurder van de auto is uit de auto geknipt door de brandweer en naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Hij is later per helikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht met vermoedelijk hoofdletsel. De inzittende is met een gebroken enkel naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. 

De weg was vanwege het ongeval volledig afgesloten voor het verkeer. De politie heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Ook vraagt de politie getuigen zich te melden via 0900-8844 of op het politiebureau in Middelburg. De auto is weggesleept.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbekend (9-2-2013 om 00:37)
Waarom moeten mensen gaan vooroordelen wedstrijd snelheid bla bla bla kom eerst maar achter hoe het is gebeurt en zet daarna jj reactie
.......... (7-2-2013 om 23:12)
Ik ken die ook wel heb er veel over gehoord maar egt heel veel sterkte met ze ik hoop dat het goed komt egt waar ;) sterkte x
Marcel (7-2-2013 om 18:43)
Ik was eerst ook van mening dat er wel te hard gereden zou zijn. Als je echter eens naar crash filmpjes kijkt, bv. http://www.youtube.com/watch?v=xItl5NMeqOU, zie je dat 50km/h best wel wat schade kan geven.De mast heeft een klein deukje. de auto heeft dus alle energie geabsorbeerd.
Onbekend (7-2-2013 om 14:12)
Ik ken toevallig de bestuurder van de auto goed, het is gewoon verschrikkelijk wat er is gebeurd. Hoe het ook gebeurd is! Sterkte ook voor de familie etc, het is altijd schrikken! Hopelijk komt het goed met de jongens!
T (7-2-2013 om 13:03)
Het is voor me huis gebeurd en zover er gezegd werd nadat t gebeurd was wou de auto een anderen auto inhalen.. Die anderen auto kwam na links en zo is de auto tegen de paal gekomen
Olivier (7-2-2013 om 12:09)
Rij maar eens met 50 tegen een muurtje, dat geeft al een heleboel schade hoor! (oftewel vergelijkbaar met hier op de foto)
Cookie-instellingen beheren