Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek na vondst dode vrouw

Toegevoegd: 07-02-2013, 09.23 uur - Update: 07-02-2013, 14.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - In een woning in Koudekerke heeft de politie donderdag onderzoek gedaan na de vondst van een dode vrouw.  


R 06.30 uur werden er twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen voor het incident in De Walestraat. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de vrouw (46) al te zijn overleden. 

Omdat de doodsoorzaak niet onmiddellijk duidelijk was, heeft de politie een nader onderzoek ingesteld. Dit onderzoek bestond onder andere uit een forensisch onderzoek en het horen van diverse getuigen.

Uit het onderzoek is gebleken dat geen sprake was van een misdrijf, maar dat de vrouw aan een medische oorzaak is gestorven. Hierna is het politieonderzoek afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GTI (7-2-2013 om 17:37)
Beetje jammer dat de politie dan weer gelijk dat suzuki'tje klem moet zetten... Maargoed buiten om dat veel sterkte voor de nabestaanden!!
Cookie-instellingen beheren