Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 255 km

Inval Aardenburg voor schietpartij

Toegevoegd: 07-02-2013, 18.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De verdachte die het arrestatieteam van de politie woensdagavond heeft aangehouden in een woning in Aardenburg is een 33-jarige man uit Rotterdam.  


De politie kwam de man op het spoor in een onderzoek naar een schietincident bij het metrostation Slinge in Rotterdam dat vorige week woensdag plaats vond. Bij het voorval raakte een 21-jarige Rotterdammer gewond.

Naast de 33-jarige man heeft de politie ook een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man werd in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden in Rotterdam. Bij de aanhoudingen zijn ook vuurwapens aangetroffen.

De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. De politie begon direct een grootschalig onderzoek. Zo werd het metrostation enkele uren afgesloten en stelde de forensische opsporing sporen en camerabeelden veilig. Het onderzoek leverde de afgelopen dagen aanknopingspunten op. Er zou door meer personen geschoten zijn die avond. Dinsdagavond besteedde Opsporing Verzocht ook aandacht aan de zaak. 

De aangehouden verdachten zitten vast en worden verhoord. De verdachten worden morgen voorgeleid bij de rechter-commissaris. De politie doet verder onderzoek naar hun rol en betrokkenheid.

Zie ook:
- 07/02/2013: Arrestatieteam valt woning binnen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (8-2-2013 om 11:43)
Een goede zaak wat mij betreft ook effe een onderzoek instellen waarom iemand vuurwapens heeft meestal hebben zulke figuren ook met drugshandel/kweek te maken. gelukkig worden dit soort idioten gepakt
Cookie-instellingen beheren