Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 280 km

Drenkeling in watergang Aagtekerke

Toegevoegd: 07-02-2013, 21.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
AAGTEKERKE - In Aagtekerke is donderdagavond een persoon te water geraakt. Het slachtoffer is in een onbekende toestand naar het ziekenhuis gebracht. 


Het incident werd om 20.00 uur gemeld bij een watergang aan het Kalfhoeksepad. In eerste instantie werd de brandweer van Domburg samen met de brandweerduikers uit Middelburg opgeroepen. Omdat de meldkamer een tweede locatie doorkreeg van het incident is er ook een brandweervoertuig uitgerukt naar de Kalfhoekseweg bij Oostkapelle. Het incident bleek uiteindelijk toch bij Aagtekerke te zijn. 

Naast de brandweer zijn er ook twee ambulances en een traumahelikopter ingezet. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat het slachtoffer al uit het water was gehaald. De gewonde is in de ambulance opgevangen en behandeld. De duikers van de brandweer zijn niet meer ingezet.

Volgens de brandweer heeft het slachtoffer zeker een half uur in het water gelegen. Over zijn toestand is dan ook geen duidelijkheid. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  

De brandweer heeft voor de zekerheid de omgeving onderzocht, maar niets gevonden. Wel is er een hond aangetroffen, deze is door de dierenambulance opgevangen en verzorgd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner (8-2-2013 om 23:22)
Waarom moest hij dit nou toch doen, er zullen veel vragen zijn. Veel sterkte voor vrouw en kinderen!
Ronald (8-2-2013 om 01:39)
Hopelijk gaat het met de man weer goed. Als de hond een kleine creme wit-kleurige hond is met krulhaar dan woont hij daar. Hij loopt daar iedere dag lekker rond te struinen. Indien nodig weet ik van wie hij is en kan met mij contact opgenomen worden.
Ronald (7-2-2013 om 21:36)
Ik ben om 18.15 hier nog over heen gefietst. Toen heb ik niets vreemds gezien. Jammer, want anders had ik kunnen helpen.
Cookie-instellingen beheren