Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel ongevallen door gladheid

Toegevoegd: 08-02-2013, 09.21 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - Door de gladheid zijn er vanmorgen tientallen ongevallen gebeurd in Zeeland.

De plotselinge gladheid werd veroorzaakt door sneeuw- en hagelbuien op de weg. Tussen 05.15 en 07.15 uur s'ochtends zijn er op de A58 ter hoogte van Goes, Kapelle en Kruiningen 12 ongevallen gemeld bij de politie. Voor zover nu bekend, is er bij geen van de ongevallen ernstig letsel ontstaan.


Om 07.50 is er in de Zandstraat in Sas van Gent een auto tegen een boom gereden. De voet van de bestuurder is tijdens het incident bekneld geraakt en door de brandweer bevrijd. De bestuurder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SlowRider (8-2-2013 om 10:39)
Gewoon niet je snelheid aanpassen en denken, ik kan het allemaal wel beter dan een ander...
Jan (8-2-2013 om 10:39)
Afstand houden met je voorganger is er tegenwoordig niet mee bij. Zeker de leasebakkenrijders zijn erg asociale rijders. Want ja zelf hoef je geen brandstof te betalen. En rijd je hem dubbel dan bel je de leasemaatschappij en de volgende dag heb je een andere. Afschaffen deze milieuvervuilers.
Witte (8-2-2013 om 10:14)
Rijstijl een beetje aanpassen ?
Jan (8-2-2013 om 10:04)
Het was net kegelen. De ene na de andere fietser kletterde tegen de grond. Vooral triest voor kinderen met een gekwest vertrouwen in de onfeilbaarheid van de ouder. Je moeder valt toch niet met de fiets? In Terneuzen was het vooral het nieuwere asfalt dat zorgde voor heel glibberige situaties.
Mar (8-2-2013 om 09:46)
Hoorde rond 8 uur heel veel sirenes. Brandweer van overal voor een beknelde voet?! Gelukkig is het meegevallen, beterschap voor de bestuurder. Schade aan voertuigen is verzekerd en wordt wel gerepareerd. Was flink glad op sommige plekken ook de brug bij Sluiskil had er last van, men moest omrijden.
Cookie-instellingen beheren