Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 114 km

Winkeldievegge aangehouden na tip

Toegevoegd: 08-02-2013, 11.57 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - Een medewerkster van een kledingzaak in de Ganzepoortstraat in Goes herkende gistermiddag om ongeveer 14.15 uur een winkeldievegge in de winkel waar zij werkt. In 2012 had de medewerkster een aangifte van winkeldiefstal gedaan tegen de vrouw en diezelfde vrouw was nu weer aanwezig in het bedrijf.


De winkelmedewerkster belde de politie en agenten kwamen ter plaatse. Na overleg met de officier van justitie kregen de agenten toestemming om de vrouw buiten heterdaad aan te houden en dat gebeurde ook. De vrouw kon zich niet legitimeren en verklaarde dat haar identiteitsbewijs in haar auto lag. Deze stond iets verderop geparkeerd. De agenten zijn meegelopen naar de auto om het legitimatiebewijs op te gaan halen.

Eenmaal bij de auto aangekomen bleek deze helemaal vol te liggen met grote tassen met boodschappen, boeken en kleding. Met toestemming van de vrouw is de auto overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij door de agenten doorzocht. De 37-jarige verdachte uit Boxtel is door een hulpofficier van justitie geleid en in verzekering gesteld omdat er onderzoek gedaan moest worden naar de herkomst van de spullen in de auto.

Uit dat onderzoek bleek dat er diverse goederen die in de auto lagen van diefstal afkomstig waren. Inmiddels is van vier winkels in het centrum van Goes een aangifte opgenomen. De goederen waarvan vastgesteld kon worden uit welke winkels zij afkomstig waren, zijn door de agenten terugbezorgd bij de getroffen winkeliers.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-2-2013 om 11:44)
Idd goed gehandeld door alle betrokken partijen. Nu hopen dat ze de verdachte een behandeling geven voor cleptomanie en een poos vrijheidsbeperking.
Anneke (8-2-2013 om 13:29)
Wat een attente winkelmedewerkster, bravo! Die krijgt vast wel een bloemetje van de zaak!! En goed gehandeld van de politie!
Mick (8-2-2013 om 12:36)
Geweldig, dit is actief politiewerk!!
Cor (8-2-2013 om 12:28)
Goed opgelet, complimenten, nui de straf nog???
Cookie-instellingen beheren