Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Vijftien auto's vernield in Vlissingen

Toegevoegd: 09-02-2013, 11.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmorgen omstreeks 05.00 uur is in de Coosje Buskenstraat een 32-jarige Vlissinger aangehouden nadat hij ongeveer 15 auto's in de Zeemanserve had vernield. De man is ingesloten. 

Nadat de man was aangehouden, bleek dat van de auto's diverse ruiten en ruitenwissers waren vernield.  


De politie is nog op zoek naar getuigen van het voorval. Tevens vraagt de politie mensen van wie hun auto is vernield aangifte te doen op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (11-2-2013 om 09:47)
Afgelopen jaar zijn mijn spiegels vernield, heb de dader zelf in de kraag gevat en overgedragen aan de politie. Deze knaap heeft direct bekend en toegezegd alles te vergoeden. 2 maanden terug (9 maanden na het incident) een brief dat er onvodoende bewijs is tegen de verdachte! Lang leve Nederland!
Momo (10-2-2013 om 20:10)
Het zijn er al meer dan 15, ik ondekte vanmiddag dat mijn auto ook aan de beurt is geweest en ook de auto naast mij!! Wat denkt die gek wel niet!! Ik ben zooooo pissig!!!
Peter (10-2-2013 om 10:31)
Lekker, als je zo hard moet werken voor een auto en iemand vernield dat in een paar minuten, hopen dat hij alles mag en kan betalen, en een flinke boete er bij, of een paar maandjes zitten. en dan hebben ze het over normen en waarde in de samenleving. is toch om te gillen.
Jan (9-2-2013 om 16:15)
Van een kale kip kun je niet plukken en als hij ontkent, en er zijn per geval geen getuigen, dat vis je als autobezitter achter het net.
Nn (9-2-2013 om 13:05)
Gelukkig dat hij gepakt is. Kan hij is goed nadenken wat hij andere mensen heeft aangedaan. Laat hem alles maar lekker zelf betalen .Niet de verzekering aansprakelijk stellen .Boontje komt om zijn loontje.
Frank (9-2-2013 om 12:11)
Als je bewust dingen met je handen gaat vernielen vergoed ook een persoonlijke WA verz. helemaal niets. Zou ook als slachtoffer de ruitenwissers niet zelf vervangen, maar gewoon bij de dealer.
Cookie-instellingen beheren