Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Bedreiging in relationele sfeer

Toegevoegd: 11-02-2013, 13.55 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - De politie stelt een onderzoek in naar een telefonische bedreiging en een bedreiging op Facebook van een vrouw uit Middelburg. De bedreiging is vermoedelijk door haar ex-partner geuit.


Het feit vond vanochtend plaats. De 30-jarige vrouw deed hierna aangifte bij de politie, die de zaak onderzoekt. Ook is haar woning in de wijk Dauwendaele onderzocht. Volgens de politie was hierbij ook de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) betrokken. Berichten over een inval kunnen niet bevestigd worden.

De politie wil graag in contact komen met de ex-partner om de zaak verder uit te zoeken. De politie kan desgevraagd niet zeggen of men ook actief op zoek is naar hem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V1966 (15-5-2013 om 14:23)
Meestal "bijten blaffende honden" niet, maar je weet maar nooit. Dat soort reacties komen uit "psychische aandoeningen", welke zeker aandacht nodig hebben. Bedreigers zijn gefrustreerde tijdbommen. Bij de kleinste signalen op dergelijk gedrag moet al in vroeg stadium er aan gewerkt worden.
D (13-2-2013 om 09:14)
@Chris, ze kiezen een man omdat ze deze leuk vinden. Er staat nergen op iemands voorhoofd, ik ben een foute man. Soms is het duidelijk maar ook iemand kan veranderen en soms niet. Ik vind dat je de schuld veel te makkelijk bij de vrouw legt. Geeft dat een man recht om bedreigingen te uiten? Nee dus.
Veerle (12-2-2013 om 23:23)
Bedreiging kan politie niets mee. Spreek uit ervaring. Oud-collega bedreigd mij met dood. Valt mij fysiek en verbaal aan als hij mij ziet. Steeds weer. Vermijd nu zo veel mogelijk buiten te gaan. Is niet genoeg voor aanklacht. Daarvoor moet je zwaar mishandeld of vermoord zijn. Beetje te laat he..
Frank (12-2-2013 om 09:43)
@Jan: Nee, dan hebben ze het IP-adres van de bieb. Vervolgens even de camerabeelden in de bieb synchroniseren met de tijd waarop de email is verzonden en de rest mag u raden. Suc6!
Rien (12-2-2013 om 03:27)
@Frans: Je spelling is goed, nu nog even aan je stijl(vormen) werken. @Maria: Een nare situatie voor jou en je dochter! Hoop dat het stopt. Maar over deze zaak kunnen we niet oordelen, we weten namelijk niet hoe ernstig de bedreigingen zijn geweest. @K: Is wel heel lastig, maar soms toch mogelijk.
Loesfra (11-2-2013 om 23:21)
Ach, frans erger je daar zo aan? moet je niet doen.moet je niet zo aanvreten hoor, @jan ook vanuit de bieb kunnen ze je achterhalen...duurt alleen wat langer.alleen wat is er vooraf gebeurd met die twee?en waarom gebruik je als vrouw je nuchtere verstand niet, om te kijken met wie je omgaat?
Cookie-instellingen beheren