Weerbericht:
Sneeuw en regen met lokaal ijzel.
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 12-02-2013, 06.22 uur
Door: Roland de Jong
's-HEERENHOEK - Vannacht heeft even na 04.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de kruising Heinkenszandseweg (N667) - Beeldhoeveweg in Hierbij is een 41-jarige Middelburgse automobilist gewond geraakt.


Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland verleende op de kruising geen voorrang. Hierdoor ontstond de aanrijding waarbij de 41-jarige man met zijn taxi tegen een boom botste en het bewustzijn verloor.

Toen een passant de deur van de auto opende om eerste hulp te verlenen kwam de bestuurder bij bewustzijn en trapte op het gaspedaal waarop de auto in de sloot belandde. De inzittende van de taxi moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Het slachtoffer is met een hoofdwond en met verder onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De 18-jarige automobilist, een beginnend bestuurder heeft op eigen kracht uit het zwaarbeschadigde voertuig kunnen komen en werd meegenomen naar het bureau in Goes waar hij een blaastest moest afleggen. Hieruit bleek dat hij meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.

In de auto van de 18-jarige man zaten ook een 24-jarige man uit Goes, een 17-jarig meisje uit Goes en een 16-jarig meisje uit Yerseke. Voor zover bekend zijn zij geen van allen gewond geraakt. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (14-2-2013 om 20:26)
Dank je wel lieve mensen voor jullie reacties doe me goed dat er nog mensen zijn die het nut van taxie s zien en gebruiken ,
VdVonck (13-2-2013 om 18:06)
Stoer hoor met twee minderjarige meisjes op stap en bezopen achter het stuur kruipen. Als je op je 18e al op deze manier met je rijbewijs omgaat dan verdien je het niet! Nu is het een onschuldige werkende automobilist, volgende keer mag het wat mij betreft een boom zijn! Dan leer je het wel af!
Jessica (12-2-2013 om 21:46)
Sterkte jonh,je heb echt een engel op je schouder gehad
Renata (12-2-2013 om 21:26)
Ongelooflijk. 18 jaar! En de veroorzakers, degenen die gezopen hebben komen er meestal zonder kleerscheuren vanaf. Mag nooit meer een rijbewijs krijgen zo'n aso.
Een collega (12-2-2013 om 20:24)
Via deze weg wil ik de chauffeur en zijn familie veel sterkte toewensen met het herstel en hopen dat hij snel weer thuis is. Verder wil ik aangeven dat we allemaal wel eens fouten maken in het verkeer maar heb er geen woorden voor aan mensen die bewust achter het stuur kruipen met drank op.
Middelburger (12-2-2013 om 18:05)
Als z'n bestuurder op zijn 18-de dronken achter het stuur gaat zitten, dan weet je wel hoe het verder gaat met hem! rijbewijs afpakken en ervoor zorgen dat hij nooit meer een rijbeijs mag halen/krijgen. Voor degene die NIET in de auto van de 18-jarige zaten, veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren