Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Getuigen gezocht mishandeling jongen

Toegevoegd: 12-02-2013, 14.17 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling en bedreiging van een 13-jarige jongen uit Tholen die plaatsvond op maandag 11 februari omstreeks 13.00 uur bij de C-1000 aan de Postweg.


De 13-jarige werd door twee jongemannen geschopt en geslagen terwijl hij op de grond lag en hij moest het geld wat hij bij zich had aan hen afgeven. Zo ver kwam het echter niet want toen een medewerker van de supermarkt naar buiten kwam gingen de twee belagers er vandoor en namen een handschoen van het slachtoffer mee.

Beide jongens waren ongeveer 15 jaar oud, 1.60 m lang en spraken Nederlands. Ze droegen allebei een zwarte jas van het merk 'Nickelson' voorzien van een bondkraag en een pet met daarover heen hun capuchon. Op de petjes stonden de letters 'NY'. Ook droegen ze allebei een trainingspak broek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (14-2-2013 om 16:49)
Aangezien dit bij een supermarkt is gebeurt moeten er toch getuigen zijn lijkt mij maar zoals altijd stonden zij er bij en keken ernaar denk ik, mensen die zoiets zien een geen aktie ondernemen al is het maar 112 bellen mogen wat mij betreft ook gestraft worden. niet helpen is maatschappij vernielen
Joop ! (14-2-2013 om 09:02)
Altijd van die "helden" hier die reageren van "ik zou wel ff dit of dat hebben gedaan". maar je ziet ze nooit bij praktisch geen enkel voorval. makkelijk hoor, vanachter je toetsenbordje.
Mij (13-2-2013 om 09:49)
En je ziet maar weer wat voor lui het zijn, nickelson jasje , petje , joggingbroekje. Problemen komen altijd uit dezelde hoek? Of heb ik het mis?
Anja (12-2-2013 om 20:52)
Hoop dat die gasten snel gevonden worden en berecht worden Zal dan wel 10 uur taakstraf worden In welke wereld leven we toch. Niet normaal meer!!!!!
Vlissingse (12-2-2013 om 19:21)
En niemand op het pakeerterrein deed iets?? Moest perse een medewerker van de supermarkt naar buiten komen? Wat een stomme laffe mensen zijn er toch op de wereld inclusief die daders.
Doop (12-2-2013 om 18:00)
"spraken nederlands "betekend dat gewoon dat het buitenlanders waren ? want nederlanders spreken toch al nederlands ? de aso kleding geeft ook die indruk. zeg gewoon waar het op staat en loop niet te liegen om de waarheid te verdoezelen.
Cookie-instellingen beheren