Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij Nieuwstraat Goes

Toegevoegd: 12-02-2013, 20.58 uur - Update: 12-02-2013, 22.40 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de Nieuwstraat in Goes is dinsdagavond een vrouw gewond geraakt bij een steekpartij.
 
Volgens de politie vond het steekincident rond 19.35 uur plaats. Dat gebeurde tussen de kruising met de Westerstraat-Westsingel en de kruising met Paardeweg - 's-Heer Hendrikskinderenstraat.


De vrouw werd daar door een man aangevallen met een mes. De vrouw is gestoken in haar bovenlichaam. Omstanders hebben zich over haar ontfermd en eerste hulp verleend. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Ze is aanspreekbaar.
 
Volgens de politie ligt de aanleiding voor het incident vermoedelijk in de relationele sfeer. De dader is in een auto gevlucht. Voor zover bekend is hij nog niet opgepakt. De politie heeft ter plekke technisch onderzoek verricht. Ook is een zoekslag gemaakt met een politiehond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (14-2-2013 om 20:21)
Het ging hier niet om iemand uit de provincie, namelijk een 43-jarige Rotterdammer. Inmiddels is deze man ook ingerekend op een bureau in Rotterdam. Neemt niet weg dat het hier steeds minder 'gezellig' aan het worden is. Als je het mij vraagt komt dat voornamelijk door dit soort import figuren!
Triest (13-2-2013 om 10:12)
Wat een laffe daad ( zacht uitgedrukt). Veel sterkte vr de mevrouw.
Bram (13-2-2013 om 02:20)
Wat zijn er toch een hoop hufters in deze provincie. Kunnen deze figuren niet praten of zo. Je wordt hier niet goed van alle steekpartijen, berovingen en ander soort niet passende activiteiten in een normale samenleving. Niet alleen zwaar straffen,maar verwijderen uit de maatschappij.
Niels (12-2-2013 om 23:57)
Ik weet niet wat er tegenwoordig gaande is maar tegenwoordig heb je de ene na de andere steekpartij en stalkers die hun ex lastig vallen of aanvallen. Het wordt het tijd dat er wat meer bekendheid komt omtrend persoonlijkheidsstoornissen. Mensen die empathie hebben doen dit namelijk niet tenzij....
Cookie-instellingen beheren