Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Politie bekeurd hardrijders tijdens weekeinde

Toegevoegd: 02-11-2003, 18.02 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Zaterdag en zondag waren er diverse hardrijders in Zeeland. De politie heeft diverse van hen bekeurd vanwege het te hard rijden op de openbare weg.

 

Zo werd zaterdagmiddag rond 17.15 uur het rijbewijs van een 48-jarige automobilist uit Goes ingenomen. Hij reed bij Kapelle met een gecorrigeerde snelheid van 131 km/uur per uur over de Rijksweg. De toegestane maximum snelheid is daar 80 km/uur, de man reed dus zo'n 50 kilometer per uur te hard.

 

Ook het rijbewijs van een 19-jarige man uit Goes werd zaterdag ingenomen. Rond 19:05 reed hij over de N256 in Colijnsplaat met een gecorrigeerde snelheid van zo'n 131 km/uur. De toegestane snelheid is daar 80 km/uur, hij reed dus zo'n 50 kilometer per uur te hard.

 

Diezelfde avond is ook het rijbewijs van een 18-jarige inwoner van Burgh-Haamstede ingevorderd. Hij reed op de Recreatieverdeelweg met een gecorrigeerde snelheid van zo'n 140 km/uur. Ook daar is de toegestane snelheid 80 km/uur, de man reed dus zo'n 60 kilometer per uur te hard.

 

Ook een 24-jarige automobilist uit Krabbendijke verloor dit weekeinde zijn rijbewijs. Hij reed zondag rond 16:30 uur met een gecorrigeerde snelheid van zo'n 126 km/uur op de N289 in Kruiningen. De toegestane maximumsnelheid is daar 70 kilomter per uur, de man reed dus 56 kilometer per uur te hard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren