Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Voertuig total loss na zware klap

Toegevoegd: 16-02-2013, 17.53 uur - Update: 17-02-2013, 13.07 uur
Bij het ongeluk zou één persoon gewond zijn geraakt.
Bij het ongeluk zou één persoon gewond zijn geraakt.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In het Zeeuws-Vlaamse Zaamslag is vanmiddag een auto total loss geraakt bij een zware aanrijding.
 
Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de auto op de Axelsestraat in de berm, belandde in een sloot, vloog over de kop, werd gelanceerd en kwam een stuk verder op een akker tot stilstand. Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur en zowel de ambulancedienst als de brandweer werden ter plekke gestuurd.


De 35-jarige inzittende uit de gemeente Terneuzen van de auto bleek wonder boven wonder niet bekneld te zitten. Hij raakte gewond en is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. De man heeft volgens de politie nekletsel opgelopen.

De zwaarbeschadigde auto is geborgen door bergingsbedrijf Terneuzen. Het voertuig is total loss. Van de man is een bloedproef afgenomen om na te gaan of hij onder invloed verkeerde. De uitslag is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (19-2-2013 om 11:04)
Ik heb nog een trauma van deze ongeluk toen ik et zag d8gt egt dat deze jongen dood was ben blij dat ik zo snel mogelijk hulp voor je heb kunnen inschakelen en dat je weer bewustzijn kwam hoop dat alles goed met je gaat en face die auto jij leeft nog daar gaat om gr en heel veel beterschap
Pedro (18-2-2013 om 11:16)
Er zijn altijld wel weer mensen die altijd moet zijken het heeft helemaal niks mee te maken dat hij in een BMW jullie kennen de hele persoon niet eens en jullie weten niet wat er is gebeurt maatje ik wens je veel sterkte en beterschap en hoop dat je dr snel weer boven op komt
Biertje (17-2-2013 om 19:41)
Zoveelste auto in de prak...
BenH (17-2-2013 om 16:02)
@Fietser. Fietsende tegenliggers zijn ook tegenliggers. De meeliggende fietsers wil ik ook onder dit kopje rangschikken. @Martijn. De grap is dat de bocht een paar honderd meter verderop ligt. Als ik het goed inschat kwam ie vanuit die richting en is ie gecrasht op het rechte stuk van deze weg..
Jaja (17-2-2013 om 15:31)
Vlogens mij een 328 mja lekker belangerijk , en mischien is tie wel onwel geworden ipv gelijk te zeuren en gal te spugen ..
Vlissingse (17-2-2013 om 14:00)
Al dat gezeik over de bmw, als het een fiat of ander klein merk was geweest had de bestuurder het niet na kunnen vertellen. Er kunnen genoeg oorzaken zijn waardoor dit gebeurd is. @ Robert: dat slaat gewoon nergens op, dit merk heeft zijn leven gered!!!
Cookie-instellingen beheren