Weerbericht:
Op veel plaatsen mist of bewolking, overdag geleidelijk zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk A58 in dichte mist

Toegevoegd: 16-02-2013, 23.32 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW - EN SINT JOOSLAND - Op een afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is zaterdagavond in dichte mist een ernstig ongeluk gebeurd.

Volgens de politie kwamen rond 21.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde toen zij vanuit de richting Vlissingen op de afrit richting industrieterrein Arnestein / N57 reden. Direct was duidelijk dat het ging om een zware aanrijding. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit omdat er sprake was van beknellingen.


Volgens een woordvoerder van de politie raakten zeker vier mensen gewond. Eén van hen zou er ernstiger aan toe zijn. Er rukten zeker vier ambulanceteams uit om zich over de verschillende gewonden te ontfermen. Over de aard van het letsel van de slachtoffers, die allemaal naar een ziekenhuis zijn vervoerd, is nog niets bekend. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is niet meer ter plekke gekomen.

Rond 23.00 uur konden de gewonden worden afgevoerd. Volgens de politie werd de hulpverlening gehinderd door de dikke mist. Hulpverleners konden de locatie van het ongeluk aanvankelijk ook moeilijk vinden. De politie is ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

Vanwege de aanrijding zijn zowel de oprit naar de A58 richting Goes vanaf de richting N57 als de afrit richting de N57 afgesloten. Rijkwaterstaat en de politie hebben een omleiding ingesteld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (20-2-2013 om 08:08)
Waarom wordt die "beroepschauffeur" zo verdedigd? Beroeps of niet, ervaring (met 20 jaar ????) of niet: HIJ ZAT FOUT. En de tegenliggers zijn daar het slachtoffer van. P.S. Ik kom uit een familie van beroepschauffeurs met tientallen jaren ervaring op internationale wegen.
Sjonge jonge zeg.... (19-2-2013 om 20:39)
Halloooo allemaal, er staat dat die naar alcohol rook, maar dat ruik je ook van 1 biertje hoor!!!!! en er staat NERGENS dat tie TE VEEL op had............!!! En idd denk dat tie meer ervaring heeft dan al die zeikers hier bij elkaar!!!!
Rien (19-2-2013 om 18:20)
Lekker slim om als beroepschauffeur met drank op te rijden. Afijn hij zal nu wel een toontje lager zingen. Alcohol in het verkeer, afschaffen die handel, jong of oud.
Voorbijganger (19-2-2013 om 10:54)
Hoe dan ook of de bestuurder die ah spookrijden beroepschauffeur is als je de N57 oprijdt via de verkeerde kant staan er verbodsborden, die heeft hij dan toch echt gemist!! Hopelijk zullen alle betrokkenen snel opknappen.
Peter (19-2-2013 om 02:34)
Ervaring en mist... De meeste chauffeurs hebben veel ervaring in het rijden met vrachtwagens zonder wat te zien..... giga voorruiten echter compleet dicht geplakt met de namen van hun kinderen, blauwe kruisen met weet ik wat erop, gele kistjes heineken, ze begluren je vanachter gordijntjes etc etc.
Renata (18-2-2013 om 23:17)
Dan boffen de slachtoffers dat hij niet met het 'groter geschut' onderweg was. En maar hopen dat hij niet gedronken had want anders rijdt hij daar misschien niet meer in. Zware mist is geen excuus, hebben we allemaal al in gereden. Jammer dat de symphatisanten het niet over de slachtoffers hebben??
Cookie-instellingen beheren