Weerbericht:
Meest droog en enkele opklaringen. Van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk A58 in dichte mist

Toegevoegd: 16-02-2013, 23.32 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW - EN SINT JOOSLAND - Op een afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is zaterdagavond in dichte mist een ernstig ongeluk gebeurd.

Volgens de politie kwamen rond 21.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde toen zij vanuit de richting Vlissingen op de afrit richting industrieterrein Arnestein / N57 reden. Direct was duidelijk dat het ging om een zware aanrijding. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit omdat er sprake was van beknellingen.


Volgens een woordvoerder van de politie raakten zeker vier mensen gewond. Eén van hen zou er ernstiger aan toe zijn. Er rukten zeker vier ambulanceteams uit om zich over de verschillende gewonden te ontfermen. Over de aard van het letsel van de slachtoffers, die allemaal naar een ziekenhuis zijn vervoerd, is nog niets bekend. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is niet meer ter plekke gekomen.

Rond 23.00 uur konden de gewonden worden afgevoerd. Volgens de politie werd de hulpverlening gehinderd door de dikke mist. Hulpverleners konden de locatie van het ongeluk aanvankelijk ook moeilijk vinden. De politie is ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

Vanwege de aanrijding zijn zowel de oprit naar de A58 richting Goes vanaf de richting N57 als de afrit richting de N57 afgesloten. Rijkwaterstaat en de politie hebben een omleiding ingesteld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ome Rien (18-2-2013 om 12:47)
Deze jongen heeft als chauffeur op het buitenland waarschijnlijk meer kilometers rijervaring als jullie allemaal bij elkaar! Het is volkomen krankzinnig om iemands rijervaring te beoordelen aan zijn xenon lampjes.
Vlissinger (18-2-2013 om 12:28)
@Cynthia, Ik werd hier en daar nog ingehaald door volk dat met deze mist nog gewoon 80/90 per uur rijdt (Vlissingen oost naar Souburg) dat zijn veelal de hersenloze figuren die geen rijervaring hebben en nog nooit een ongeluk hebben gehad.
Rick (18-2-2013 om 11:13)
@kennis .... meer ervaring in zijn pink... dan heeft ie die pink wel een hele avond in het bier gehouden. Erg knap om daar spook te rijden. Ik hoop dat de mensen die hij heeft aangereden er ooit weer bovenop komen. Walgelijk -> alcohol in het verkeer.
Joep (18-2-2013 om 09:06)
Jammer dat Foghorn wel gewoon gelijk had..
Renata (18-2-2013 om 00:01)
@Kennis: 'meer ervaring in zijn pink..' Een snotneus van 19 of 20 die tegen het verkeer in rijdt en dan ook nog stinken naar alcohol. Bravo! Hou hem maar de hand boven de kop. Fraai volk.
M (17-2-2013 om 19:17)
@Foghorn, hoe kun je nou aan lampen zien of het een ervaren bestuurder is?misschien heeft die persoon de auto wel zo gekocht.ik heb bijna 10 jaar mijn rijbewijs en rij dagelijks auto maar ik heb een 2de hands auto dus misschien heb ik er ook wel nieuwe lampen op me oude bak, dat wil dus niks zeggen!
Cookie-instellingen beheren