Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk A58 in dichte mist

Toegevoegd: 16-02-2013, 23.32 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW - EN SINT JOOSLAND - Op een afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is zaterdagavond in dichte mist een ernstig ongeluk gebeurd.

Volgens de politie kwamen rond 21.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde toen zij vanuit de richting Vlissingen op de afrit richting industrieterrein Arnestein / N57 reden. Direct was duidelijk dat het ging om een zware aanrijding. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit omdat er sprake was van beknellingen.


Volgens een woordvoerder van de politie raakten zeker vier mensen gewond. Eén van hen zou er ernstiger aan toe zijn. Er rukten zeker vier ambulanceteams uit om zich over de verschillende gewonden te ontfermen. Over de aard van het letsel van de slachtoffers, die allemaal naar een ziekenhuis zijn vervoerd, is nog niets bekend. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is niet meer ter plekke gekomen.

Rond 23.00 uur konden de gewonden worden afgevoerd. Volgens de politie werd de hulpverlening gehinderd door de dikke mist. Hulpverleners konden de locatie van het ongeluk aanvankelijk ook moeilijk vinden. De politie is ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

Vanwege de aanrijding zijn zowel de oprit naar de A58 richting Goes vanaf de richting N57 als de afrit richting de N57 afgesloten. Rijkwaterstaat en de politie hebben een omleiding ingesteld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kennis (17-2-2013 om 16:00)
@foghorn, van te voren kunnen we moeilijk oordelen en daarom is je reactie ook nogal hard, hoe oud je bent weetknie, maar deze 20 jarige bestuurderhad meer ervaring in zn pink dan jij in je hele lijf
Cynthia (17-2-2013 om 15:50)
@voorbijganger Wij moesten ook om via de afslag Arnemuiden en toen we vanaf daar over de andere rijbaan terugkwamen naar M'burg, zagen we ook 2 ambulances e.d. Het was inderdaad heel erg mistig!!! (en dan halen sommige aso's je nog met veel snelheid in!)
Mozes (17-2-2013 om 14:57)
Foghorn, dus ik ben een on ervaren chauffeur, omdat ik op mijn leeftijd (50+) accenten op mijn wagen aanbreng waar ik van vind, dat het mooier zijn dan de fabrieks- modellen, nou bedankt maar weer. oja, het roze-papiertje heb ik ook al 30 jaar, incl. de bijbehorende ervaring.
Erikjan (17-2-2013 om 13:22)
Pftt..........wat een figuur... mr foghorn In ieder geval sterkte voor alle gewonden! En let niet op de uitdrukkingen van die Foghorn!! Inderdaad, beste stuurlui staan aan Wal, hij zal wel nooit fouten maken!!
Cali. (17-2-2013 om 13:21)
Inderdaad Foghorn, kritiek ben je wel heel erg goed in!! Domme reactie van je, je kan beter maar zwijgen! Je zet je zelf goed voor gek!!
Bart (17-2-2013 om 13:19)
Waar slaat dat nou weer op??? Hoezo is iemand die lexus lampen inbouwt nu weer een onervaren bestuurder! Er zijn zat 40-ers die van tunen houden! Geen comentaar geven als je niets over de oorzaak weet! Kwam door de mist dat iemand op andere weghelft reed. Beste stuurlui staan aan wal MENEER FOGHORN!
Cookie-instellingen beheren