Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 253 km

Ernstig ongeluk A58 in dichte mist

Toegevoegd: 16-02-2013, 23.32 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW - EN SINT JOOSLAND - Op een afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is zaterdagavond in dichte mist een ernstig ongeluk gebeurd.

Volgens de politie kwamen rond 21.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde toen zij vanuit de richting Vlissingen op de afrit richting industrieterrein Arnestein / N57 reden. Direct was duidelijk dat het ging om een zware aanrijding. De brandweer rukte met diverse voertuigen uit omdat er sprake was van beknellingen.


Volgens een woordvoerder van de politie raakten zeker vier mensen gewond. Eén van hen zou er ernstiger aan toe zijn. Er rukten zeker vier ambulanceteams uit om zich over de verschillende gewonden te ontfermen. Over de aard van het letsel van de slachtoffers, die allemaal naar een ziekenhuis zijn vervoerd, is nog niets bekend. Het opgeroepen traumateam uit Rotterdam is niet meer ter plekke gekomen.

Rond 23.00 uur konden de gewonden worden afgevoerd. Volgens de politie werd de hulpverlening gehinderd door de dikke mist. Hulpverleners konden de locatie van het ongeluk aanvankelijk ook moeilijk vinden. De politie is ter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

Vanwege de aanrijding zijn zowel de oprit naar de A58 richting Goes vanaf de richting N57 als de afrit richting de N57 afgesloten. Rijkwaterstaat en de politie hebben een omleiding ingesteld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (26-2-2013 om 23:50)
Achjee, weer zo'n iemand dat 't beter weet...Mr. F..k Off kan je beter zeggen. Ongeluk zit in elke hoekje, kan je wel zeggen hoe dat mogelijk is...zo zie je maar weer. Veel beterschap toegewenst.
Alcohol (24-2-2013 om 14:40)
Het is voor alle betrokkenen klote. Maar het bewijst maar weer dat alcohol, al is het maar 1 tapje, altijd te veel is in het verkeer. Al heb je maar 5 mtr. zicht opletten ! En dat lukt niet/minder met die gore troep in je lijf. Ervaring of niet. En "ALS" het die troep is ? Werk zonder roze papier!
Remmelt (20-2-2013 om 17:36)
De commentaren hier lezend denk ik dat de 1 jarige ervaring op de weg in het Engelse verkeer is opgedaan, daar is de voor ons verkeerde rijstrook de goede.
DdB (20-2-2013 om 17:08)
Jongens, wat kunnen jullie allemaal goed oordelen over een ongeluk als je nog niet eens alles weet over wat er precies gebeurd. Oordeel pas over iemand als je het hele verhaal kent. Het is voor beide partijen erg wat er gebeurd is en denk even aan de gewonden in plaats van hier een discussie houden!
? (20-2-2013 om 15:53)
@sjonge jonge zeg 1 glas alcohol is al teveel in verkeer en als je spookrij nee dan heb je NIET GENOEG ervaring men word geleerd met lessen op borden te letten
Nounou (20-2-2013 om 15:49)
Een snotneus van 20 met ervaring., en dan spookrijden! Laat me niet lachen!
Cookie-instellingen beheren