Weerbericht:
Bewolkt en lokaal mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee autobranden in Goes

Toegevoegd: 17-02-2013, 12.19 uur
De brand aan het Molenplein.
De brand aan het Molenplein.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vannacht op twee plaatsen een auto volledig in vlammen opgegaan. 
 
De eerste brand woedde op het Molenplein (foto's boven, 1, 2) en werd rond 23.45 uur ontdekt. De brandweer rukte met spoed uit om het vuur te blussen. Bij aankomst van de brandweer stond de auto echter al in lichterlaaie en de auto raakte compleet vernield.
 
De tweede brandmelding kwam, rond 02.10 uur binnen vanuit de Fluitekruidstraat (foto's 3, 4). Ook hier stond het voertuig al volledig in brand toen de spuitgasten arriveerden. De auto's moesten worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


De oorzaak van de beide branden is nog niet vastgesteld maar mogelijk is er opzet in het spel.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanny (18-2-2013 om 15:27)
Vraag me wel eens af. wat wat heb je er aan om iemand zijn auto te verwoesten. is het wraak of jaloesie. uit praten kom je verder mee dan elkaar dwaars zitten. mensen stop hier mee. en los dingen op inplaats van wraak. mensen
Marco (18-2-2013 om 01:23)
Het zal vast wel de zelfde daders zijn....maar staan/hangen daar geen camera's dan? Bijna overal in Goes kan je de camera's zien, en ze kunnen ons ook zien en ik kan het weten, iemand wou kleingeld wisselen en dachten dat ik stond te dealen. Daar niet van....fix this problem.
Jaap V (17-2-2013 om 20:27)
Leuk hoor... daar hebben mensen waarschijnlijk hard voor gewerkt! jeugdige alcoholisten?
Jan (17-2-2013 om 14:33)
Als het aangestoken is : wat ontzettend asociaal. en sterkte eigenaren
Cookie-instellingen beheren