Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Auto op rotonde in Terneuzen

Toegevoegd: 17-02-2013, 22.37 uur
De bestuurder van de auto werd niet aangetroffen.
De bestuurder van de auto werd niet aangetroffen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster & Roland de Jong
TERNEUZEN - Een Belgische automobilist is zaterdagochtend met zijn auto de rotonde aan de Guido Gezellestraat - Rooseveltlaan in Terneuzen  opgevlogen.


De Belg kwam uit de richting van de binnenstad en reed omstreeks 05.30 uur bij de rotonde eerst een lantaarnpaal uit de grond en sleurde deze op zijn auto met zich mee. Via de kantstenen van de rotonde werd de auto de lucht in gelanceerd om uiteindelijk midden op de rotonde op zijn zijkant terecht te komen. De auto is hierbij totaal vernield.

Of de inzittende bij het ongeval gewond is geraakt, is niet bekend. ter plaatse werd er door de ambulancedienst en politie niemand aangetroffen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (18-2-2013 om 01:12)
Is doorlopen na 'n ongeval ook strafbaar ? 't Verlaten van 'n plaats delict wél iig.
Postma J (17-2-2013 om 23:53)
Zolang er snelheden van boven de 100 km/uur worden gehaald zullen er nog vele lantarenpalen sneuvelen. Als op deze weg een vaste snelheidscontrole wordt geplaatst kan de btw landelijk weer terug naar 19%. Wanneer was overigens de laatste controle????????????
Samantha (17-2-2013 om 23:06)
Hij nam vast zijn navigatie iets te serieus "ga over de rotonde de tweede afslag"... Sterkte voor het slachtoffer!
Cookie-instellingen beheren