Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Dronken automobilist raakt gevel

Toegevoegd: 21-02-2013, 11.26 uur
Door: Veerle van Iren
SINT MAARTENSDIJK - Een 27-jarige man uit de gemeente Tholen is woensdag rond 21.30 uur in een dronken bui met zijn auto tegen de gevel van een restaurant in Sint Maartensdijk gereden. Hij had zijn gegevens na het ongeval achtergelaten bij een omwonende en was daarna verder gereden.


Agenten gingen na deze melding ter plaatse. Tijdens het opnemen van verklaringen kregen zij de melding dat de betreffende auto op de Poortvlietsedijk in Scherpenisse van de dijk was afgereden. Daar aangekomen zagen ze dat de auto onderaan de dijk lag op het naastgelegen fietspad. Volgens omstanders was de bestuurder zelf uit de auto gekropen.

De ambulance werd gewaarschuwd omdat de 27-jarige bestuurder zich niet lekker voelde. Tijdens het wachten werd van hem een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. De bestuurder is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar werd een bloedproef van de man afgenomen.

In afwachting van de uitslag is zijn rijbewijs ingevorderd. Zijn auto is als gevolg van het ongeval total loss en is weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren