Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier jongeren gewond bij ongeluk

Toegevoegd: 21-02-2013, 19.13 uur - Update: 22-02-2013, 10.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
KERKWERVE - Donderdagavond rond 19.00 uur zijn op de Kakkersweelweg bij Kerkwerve vier jongeren van 18 en 19 jaar oud gewond geraakt. Ze zaten bij elkaar in de auto die op een talud tegen een boom reed. 


De gewonden, die allemaal aanspreekbaar waren, zijn door de brandweer uit de auto bevrijd. Voor de hulpverlening waren verder onder meer vijf ambulances en een traumahelikopter aanwezig. Hun letsel bestaat voornamelijk uit botbreuken.

De slachtoffers zijn naar ziekenhuizen in Goes, Dirksland en Bergen op Zoom gebracht. De auto is totaal vernield. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De weg is hiervoor afgesloten geweest. De auto is weggesleept. 


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marian (22-2-2013 om 09:30)
Zo te zien hebben jullie veel geluk gehad. Veel sterkte!
Kees (22-2-2013 om 07:20)
Het lijkt erop dat ze van Noordgouwe kwamen. En dan is het een rotpunt, want je rijdt omhoog, over de dijk en de weg buigt direct na de dijk naar links. En gezien de schade is het niet zachtjes gegaan. Gelukkig wel een stevige en grote Volvo.
Ja-Ja (22-2-2013 om 06:52)
Er gebeuren wel erg veel ongelukken met jonge bestuurders. Dat zal meer worden als ze steeds jonger mogen auto rijden. Ze zien vaak geen gevaar omdat ze denken dat ze veilig in een auto zitten of dat het een game is.
Bram (22-2-2013 om 03:07)
Gezien de ravage op de foto's is het bijzonder te noemen dat alle jongelui nagenoeg ongedeerd uit de auto zijn gekomen.Ik wens jullie dan ook veel sterkte met het verwerken van dit ongeval, maar besef tevens dat jullie hier heel goed van zijn afgekomen. En de oorzaak: die is secundair. Je leeft!!.
Marco (22-2-2013 om 01:38)
Fijn dat ze iig in een auto van normaal formaat reden. Stel je voor hoe het was afgelopen als deze kinderen in zo'n bijtelling-gebakje hadden gereden ? Dan hadden er 8 ouders heel veel spijt van gehad, hun kind in zo'n doodskistje naar een leuke stapavond te laten rijden. Voor deze ouders, chapeau !
Marcel (21-2-2013 om 23:47)
Toen ik op twitter las dat er 4 ambulances en een traumahelicopter naartoe waren dacht ik "dat is niet best". Blijkbaar bestaan er toch engeltjes.
Cookie-instellingen beheren