Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 134 km

Overval op winkel in Middelburg

Toegevoegd: 22-02-2013, 19.13 uur - Update: 23-02-2013, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een winkel aan de Turfkaai in Middelburg is vrijdagmiddag rond 17.15 uur overvallen door twee mannen. De daders zijn gevlucht.  


De twee mannen kwamen de winkel binnen en eisten onder bedreiging geld van de eigenaar van de winkel. Toen de eigenaar zich verweerde zijn de twee mannen gevlucht. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen en volgens de politie is er niets buitgemaakt.

De overvallers zijn twee blanke mannen van ongeveer 20 jaar oud. Ze hadden donkere kleding aan en hadden petjes op. Waar de mannen naartoe zijn gevlucht is onbekend. De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Ook is er een buurtonderzoek gestart en heeft een politiehond gezocht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voorbij ganger (26-2-2013 om 22:38)
Vrijdagmiddag 17:15 zat ik in de koninc dat cafetje er naast ik hoorde wel wat geschreeuw en zag 2 mannen voorbij rennen langs de nijl en hoorde veel geschreeuw iets van weg wezen anders zijn we de pineut . . groeten
Cookie-instellingen beheren