Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie aanhoudingen voor graffiti

Toegevoegd: 23-02-2013, 17.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagavond is door de politie graffiti ontdekt op diverse objecten op het Hollandiaplein en de Gasthuisstraat in Goes. 

Op een prullenbak, een zijgevel van een horecagelegenheid, drie voertuigen, een muur van een appartement en een kraam is graffiti aangebracht. Door de politie zijn zaterdag rond 00.40 uur in de Lange Vorststraat en op het Hollandiaplein drie verdachten aangehouden. Zij zijn 19, 21 en 22 jaar oud en afkomstig uit Goes en de gemeente Borsele. 


Op hun kleding en handen is verf aangetroffen. De politie is nog op zoek naar getuigen van dit voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zomaar (25-2-2013 om 12:54)
@leendert, Zou het niet veel eerlijker zijn als ze dit zelf op gaan ruimten als taakstraf? Dat geeft ze misschien ook een idee van de schade die ze aanrichten...
Ikke (25-2-2013 om 10:00)
@Leendert, Er zijn nog geen daders om de schade te betalen , eerst het bewijs.... Er staat , de politie is nog op zoek naar getuigen van dit voorval.
John (24-2-2013 om 20:31)
Ik ontdekte dat ook mijn winkelpand er onder gekliederd is maar dan aan de oostwal dus de achterkant van de langevorst en daar waren ook 3 auto met zilver kleur er onder gespoten, dat gaat deze kereltjes aardig wat geld kosten vrees ik zomaar !!!
Straatjongere (24-2-2013 om 20:21)
Lelijke graffiti ? hondjes die teretorium afwake ? jullie bejaarden mensen krijge ook een plek waar jullie je ding kenne doen waarom wij jongeren niet dan? nix nada nopes geen 1 gelegenheid om te chille daarom gebeure deze dinge ;) en jullie nooit nix fout gedaan ?
Jopie (23-2-2013 om 22:51)
Goedzo, oppakken die jeugd die de straten zo verloederen. Geen gezicht al die lelijke graffiti overal. Het is vergelijkbaar met een stel honden die hun plasje ergens achterlaten als afbakening van hun territorium.
Leendert (23-2-2013 om 20:16)
En gaan de daders nu ook de schade betalen??????
Cookie-instellingen beheren