Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 174 km

Jongen aangevallen in Vlissingen

Toegevoegd: 27-02-2013, 16.33 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN - Een 16-jarige jongen uit Vlissingen is dinsdagavond aangevallen in Paauwenburg door enkele personen. De jongen is door onbekende reden beetgepakt en ten val gekomen. Zijn GSM is kwijtgeraakt.


De jongen fietste dinsdag tegen middernacht ter hoogte van supermarkt Emté in Paauwenburg toen hij plotseling van achteren werd beetgepakt en ten val kwam. Vermoedelijk waren er meerdere personen bij het incident betrokken. De jongen heeft even zijn bewustzijn verloren, toen hij weer bij kwam is hij weggerend naar huis. Eenmaal thuis aangekomen kwam hij erachter dat hij zijn gsm kwijt was.

Zijn fiets is later vernield teruggevonden op het hoekje Thorbeckelaan/Mr. Van Maanenstraat in Vlissingen. Omdat niet duidelijk is wat er precies gebeurd is, is de politie op zoek naar mensen die meer informatie hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annoniem (5-3-2013 om 23:56)
Ik ben een jongen van 16 en ik heb er snachts nooit last van en ik ga gewoon door bossenburg pauweburg ect. ect. dus ik snap niet waarom ik zoveel verhalen ervan lees. succes met het vinden van de daders
Someone (4-3-2013 om 19:19)
Ik ben zijn vriendinnetje en hij heeft er geen trauma aan overgehouden laat hem gewoon zijn eigen gang gaan hij kwam gewoon van een goeie vriend vandaan en hij had vakantie. Hij heeft alleen een kras op zijn wang verder niets het gaat nu goed met hem en hij is nog steeds mijn knappe vriend!
René (3-3-2013 om 23:37)
Zeg Martha, jij moet toch om en nabij de 100 jaar oud zijn, om die gedachtegang te hebben in deze tijd. Kinderen van zestien tegenwoordig, gaan om 23.00 pas stappen, anders is het niet gezellig en zitten er van die 'kinderen' in de kroeg. Men moet gewoon zijn poten thuis houden!
Paauwenburgse (1-3-2013 om 13:36)
Die kinderen hebben vakantie he! Dus misschien kwam hij wel van een vriend of zo weet jij veel!
Remco (1-3-2013 om 10:26)
Ik hoop dat ze hun handen eens kapot slaan op iemand met aids, dan krijgen ze een levenslange straf. Blijkbaar denken deze jeudige criminelen nog niet over de gevolgen na..
Martha (28-2-2013 om 11:43)
Ik begrijp niet dat een 16-jarige jongen zo laat nog op straat is want hij moet toch de volgende dag weer op school wezen en dan hoor je om deze tijd in je bed te liggen, niet dat ik de misdaad goedpraat dat soort dient te worden gestraft.
Cookie-instellingen beheren