Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Auto rijdt tegen verkeersremmer

Toegevoegd: 28-02-2013, 14.06 uur
Door: Veerle van Iren
KAPELLE - Op de Postweg in Kapelle is woensdagavond een 78-jarige man uit Yerseke met zijn auto tegen een verkeersremmer gereden.


Agenten kregen rond 21.15 uur de melding om naar de Postweg in Kapelle te gaan vanwege een aanrijding. Daar aangekomen troffen ze een auto aan die tegen een verkeersremmer en een lantaarnpaal was gereden. De auto had forse schade en kon niet meer verder rijden. De bestuurder had verwondingen aan zijn hand en is naar de huisartsenpost in Goes gegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (1-3-2013 om 22:46)
Ik heb maar een woord voor verkeers dingen "rotzooi". Weg er mee! Ik kan best begrijpen dat je daar niet te hard mag rijden. Maar zet er dan definitieve flitspaal neer Een flitser die heel de dag actief is dan rijden we allen netjes en als er toch één naast de pot piest brengt het nog geld op ook!
Lia (1-3-2013 om 11:13)
Mikel wat is dat nu weer voor opmerking dat die man te oud is om auto te rijden .Of dat de jongere niet kan gebeuren .Wanneer ben je volgens jou dan te oud om auto te rijden
Judie (1-3-2013 om 10:39)
Dan zal het tijd zijn deze man zijn rijbewijs in te nemen. duidelijk dat hij niet meer in het verkeer mee kan. want als je in zo een simpele situatie al crashed, kan die de randstad wel vergeten want daar overleeft ie het niet en is een gevaar voor anderen. hup ! achter de rollator !
K (1-3-2013 om 10:31)
Wat een gezeik over verkeersremmers is het al eens bij iemand opgekomen om gewoon je ogen open te houden in de auto? dan zie je ze namelijk ruim van tevoren staan en rijd je er niet tegen. het is maar een tip hoor luister vooral niet naar mij
QuasiMoto (1-3-2013 om 10:15)
Als iedereen z'n verantwoordelijkheid zou nemen (oa zich aan de max snelheid houden) zouden deze obstakels niet nodig zijn. Wijs dus niet naar overheid maar verander je eigen gedrag. Dat gaat hem dus niet worden want de meest fervente tegenstanders van verkeersremmers zijn de jakkeraars.
Frans (1-3-2013 om 09:42)
@Mikel er zijn mensen van 90 die waarschijnlijk beter autorijden dan jij.
Cookie-instellingen beheren