Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Vrachtwagen gekanteld Borssele

Toegevoegd: 02-03-2013, 18.13 uur
Door: Roland de Jong
BORSSELE - In Borssele is zaterdagmiddag een vrachtwagen gekanteld. Voor zover bekend raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde in een bocht bij de kruising Kaaiweg - Weelhoekweg, parallel aan de Europaweg Oost. De container op de trailer van de vrachtwagen was geladen met houtkorrels. Twee telekranen van de firma Jac Goud uit Waarde kwamen ter plekke om de vrachtwagen weer overeind te zetten.

De cabine raakte door het incident zwaar beschadigd. Vanwege het ongeluk was het kruispunt enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kijker (5-3-2013 om 17:22)
Jay: ik heb ze met eigen ogen zien vliegen over sluiproute. Dus over feiten gesproken..... Gewoon te opgefokt met volle lading door de bocht. punt uit
Jay (5-3-2013 om 00:36)
En weer weten de mensen meteen te vertellen dat hij te hard gereden zou hebben. Oordeel eens niet voor er duidelijk bewijs is. Een wiel in de berm is al genoeg om te kantellen..
Bewoner (3-3-2013 om 08:56)
Eigen schuld dikke buld die hardrijders van traveo , pak de grote weg en niet de sluiproute
Vlissinger (3-3-2013 om 00:21)
Aha, daarom was het daar zo'n zootje. gevalletje te hard door de bocht zo te zien. gelukkig geen gewonde!
Blossom (2-3-2013 om 19:58)
Oh, Oh, hoe zou dit nu komen? Vrachtwagens rijden veel te snel en te schoef, er gebeuren niet voor niets zoveel ongelukken met vrachtauto's, wordt tijd dat hier ook eens iets aan wordt gedaan. men laat het gewoon doen, wanneer jij iets te hard rijdt, dan heb je meteen de poppen aan het dansen.
Kijker (2-3-2013 om 18:30)
Reden al een hele dag als gekken
Cookie-instellingen beheren