Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Drenkeling Koningstraat Goes gered

Toegevoegd: 03-03-2013, 03.03 uur - Update: 03-03-2013, 12.45 uur
Het slachtoffer was aanspreekbaar maar had onderkoelingsverschijnselen.
Het slachtoffer was aanspreekbaar maar had onderkoelingsverschijnselen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - Bij de Koningstraat in het centrum van Goes is in de nacht van zaterdag op zondag een drenkeling uit het water gehaald.


De hulpdiensten kregen rond 01.45 uur de melding binnen dat er ter plekke iemand in het water lag. Direct werden een tankautospuit, een waterongevallenwagen en een ambulance ter plekke gestuurd.

Een omstander hield het hoofd van het slachtoffer boven water totdat de drenkeling met vereende krachten uit het water getild kon worden. Binnen korte tijd was de drenkeling op het droge.

Het 44-jarige slachtoffer, afkomstig uit Goes, had echter enige tijd in het water gelegen en moest daarom naar het ziekenhuis worden gebracht voor nader onderzoek. Het slachtoffer was wel aanspreekbaar maar had onderkoelingsverschijnselen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
4462 (3-3-2013 om 16:38)
Waarom zou er een discussie moeten komen 'Discussie'? Als je regelmatig in Goes komt weet je dat desbetreffende plek gewoon goed verlicht is en je niet 'zomaar' in het water valt. Waarschijnlijk een dronken persoon die er ondanks hek toch wel in gevallen was. Niks mis met de plek/straat.
Ron (3-3-2013 om 09:49)
Prima aktie jongens !!! Pluim voor jullie snelle optreden!!!
Discussie (3-3-2013 om 08:32)
Tijd voor de discussie waarom in een woning, op een bouwsteiger enzovoort een hek van minimaal 90 cm hoog moet staan en bij dit gevaarlijke water niet! Openbaar mag je blijkbaar 3 meter naar beneden in het water vallen. Is je traphek op je bouwtekening niet goed, dan krijg je geen vergunning.
Cookie-instellingen beheren