Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Inbrekers stelen gasfornuis

Toegevoegd: 03-03-2013, 12.23 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG -  Inbrekers hebben deze week een flinke slag geslagen bij een woninginbraak in Oost-Souburg. Ze namen onder meer een compleet gasfornuis mee.


De woning aan de Populierenstraat werd tussen woensdag 15.00 uur en donderdag 21.30 uur het doelwit. Volgens de politie zijn er veel goederen meegenomen. De inbrekers zijn de woning binnengekomen door een raam open te breken. Ze zijn hiervoor vermoedelijk op iets geklommen.

Toen de inbrekers in de woning waren, hebben ze deze volledig doorzocht. Er werden diverse spullen meegenomen. Het ging ook om goederen die iemand niet in z'n eentje mee kan nemen. Zo werd een groot 6-pits gasfornuis meegenomen. Ook namen de dieven diverse televisietoestellen, een geluidsinstallatie, laptops, telefoons en sieraden mee.

De politie heet een sporenonderzoek gedaan.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (6-3-2013 om 07:22)
Nou ed ik ben het helemaal met je eens facebook, hyves dat zijn de rotten appels
Ed (4-3-2013 om 12:23)
Misschien moeten sommige mensen eens wat voorzichter zijn met wat ze op het internet zetten want ,als je op facebook kijkt ,kan je soms hele inboedels zien en de appel valt niet ver van de boom ,vaak zijn het bekenden. Wees geen open boek, dat zijn we toch al.
Cookie-instellingen beheren