Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Oost-Souburg overleden

Toegevoegd: 06-03-2013, 12.10 uur - Update: 06-03-2013, 17.56 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De persoon die woensdagochtend zwaargewond raakte bij een bedrijfsongeval in Oost-Souburg is aan zijn verwondingen overleden.

Het slachtoffer, een 26-jarige man uit de gemeente Veere, raakte rond 10.05 uur zwaargewond tijdens bouwwerkzaamheden aan woningen aan de De Deckerestraat. De politie meldde aanvankelijk dat er een dak was ingestort, maar kan verder nog niet vertellen wat er precies is gebeurd.


De inzet van brandweer, ambulanceteams en de traumahelikopter mocht niet baten. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar overleed ter plekke. De politie kan nog geen mededelingen doen over de identiteit van het slachtoffer.

De politie heeft de omgeving afgezet en de afdelingen Verkeers Ongevallen Analyse en Forensische Opsporing zijn ter plekke samen een onderzoek gestart. Collega’s van het slachtoffer zijn door de politie opgevangen.

Zie ook:
- 06/03/2013: Zwaargewonde na instorten dak woning


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (9-3-2013 om 20:59)
Ik wens zijn vrouw en verdere fam. veel sterkte in deze moeilijke tijd en ook voor de mensen die hulp hebben verleend
Jaapo (7-3-2013 om 12:02)
Moet de arbeidsinspectie hier ook niet over gaan ?
Jac. (6-3-2013 om 20:13)
Van harte sterkte aan alle betrokkenen, in de eerste plaats zijn jonge vrouw en kindje en zijn ouders. Ook aan alle hulpverleners, ooggetuigen en collega's.
Frank (6-3-2013 om 19:51)
Echt echt heel erg. Gewoon je dag begonnen en. veel sterkte voor iedereen dan.
Daisy (6-3-2013 om 19:27)
Geen woorden voor.., zo ontzettend erg dit!! Heel veel sterkte aan nabestaanden en hulpverleners!!
Mar (6-3-2013 om 19:21)
Heel veel sterkte voor de jongeman zijn familie en voor de mensen die gtuige waren van dit trieste ongeval en hoorde dat meneer zijn vrouw een kindje verwacht dus wel dubbel dubbel triest dat dit arme kindje zijn of haar papa nooit zal leren kennen wat is dit een vreselijk iets voor de familie
Cookie-instellingen beheren